Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@Mr. A faleminderit ty po sjam candidate duhur ,jam gjumadhe letargjike ?????Une te fus ne balotazh e votoj dhe @Ayla-Ayla ??cin cin
Letargjia e dashur @Ayla-Ayla ndodh pergjat fundit te stines se vjeshtës e gjithe dimrit, tani jemi ne fund pranverë gati vere e jam i bindur qe ka dal gjaku i ri?@Mr. A faleminderit ty po sjam candidate duhur ,jam gjumadhe letargjike ?????
@Mr. A po thjesht zdua te marr pjese ,te fitoj me I/e miri/miraLetargjia e dashur @Ayla-Ayla ndodh pergjat fundit te stines se vjeshtës e gjithe dimrit, tani jemi ne fund pranverë gati vere e jam i bindur qe ka dal gjaku i ri?
P.s je kandidate simpatike nisur nga emri i Nick e fotoja e profilit
Pergjigje' e sakte nga ana jote dhe e detajuar ?...@Mr. A po thjesht zdua te marr pjese ,te fitoj me I/e miri/miradhe PSE simpatike zdo thot gje ????
@Mr. A mjafton sa ska dal kritikusi /sja jam OK deri tani????Pergjigje' e sakte nga ana jote dhe e detajuar ?...
per momentin ?
Nderkoh qe s'je ok po te pershendes me nje kenge@Mr. A mjafton sa ska dal kritikusi /sja jam OK deri tani????
Sapo i bere nje super reklame vetes ???Tjeta t gjith, nuk e them per modesit, por e ndjej se duhet ta them: e meriton @Ai_Tipi “best quarantine”
per keto arsye:
1- une skam qene ne karanatine pervec 2 javeve te fundit.
2- @Ai_Tipi reflekton pozitivitet me te gjithe dhe gjithmon, ndersa une jam me hene, harbut dhe egoist.
3- Ka qene me aktiv , ndersa une kam bredh ne gjueti pas fustaneve, mu ka mbush garderoba plot
Ps. per kete me shume deshire do ti bej dhurate nje qoke 3000 euro te blej nje pale dsquared2 limited edition dhe 5000 te tjera per forumin...!
Ore me iken 8 k euro ?Sapo i bere nje super reklame vetes ???
Ca jan ato 3000 mij me dak me aq une martohem edhe ijer po bofshin hajer ee kalojn kamionat me furnizim knej ? bjer ate thiken edhe nuk i du kto tjerat se j maroj shpejt nuk kan duk vlla thiken do e kem gjith jetenTjeta t gjith, nuk e them per modesit, por e ndjej se duhet ta them: e meriton @Ai_Tipi “best quarantine”
per keto arsye:
1- une skam qene ne karanatine pervec 2 javeve te fundit.
2- @Ai_Tipi reflekton pozitivitet me te gjithe dhe gjithmon, ndersa une jam me hene, harbut dhe egoist.
3- Ka qene me aktiv , ndersa une kam bredh ne gjueti pas fustaneve, mu ka mbush garderoba plot
Ps. per kete me shume deshire do ti bej dhurate nje qoke 3000 euro te blej nje pale dsquared2 limited edition dhe 5000 te tjera per forumin...!