• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

The best quarantine!

Per ke votoni?

• Gjithsej votues
    25
  • Sondazhi u Mbyll .

Apache

I never lose. Either I win or I learn.
Nt2 V.I.P
LV
0

Per te gjithe kjo ka qene nje periudhe e vecante. Votoni anetaren apo anetarin,qe sipas jush,gjate ksaj periudhe por jo vetem,ka qene me i komunikueshmi,duaruari dhe korrekti me te gjithe.
Dhe per pasoje meriton respektin e te gjithve.

Ps. Ne sondazh nuk merr pjese stafi dhe userat jo aktive.
Per fituesin do kete dhe nje cmim ?

Smund te votohen por mund te votojne.
A ok, e dhash voten un gjithsesi pa mkthe pergjigje ti. hahaha

Po tkishte disa vota sigurisht do shkonin per Dea / Claa / Angelique / Alda79 / Ersaa / Bjondina2019 / Opium / Mr. A / Marsi / Nikoo huh.
Me mendjen time llogarita 3-4 emra e u bon 10 ?

Gjithsesi vota ime shkoi per @Alda79 per arsye se ka shum pozitivitet me te gjithe. :)

A ok, e dhash voten un gjithsesi pa mkthe pergjigje ti. hahaha

Po tkishte disa vota sigurisht do shkonin per Dea / Claa / Angelique / Alda79 / Ersaa / Bjondina2019 / Opium / Mr. A / Marsi / Nikoo huh.
Me mendjen time llogarita 3-4 emra e u bon 10 ?

Gjithsesi vota ime shkoi per @Alda79 per arsye se ka shum pozitivitet me te gjithe. :)
Flm o sheksi... Ti hengsha syt jeshil... (Smaj ment ja futa me hamendje) Hahahahaah
M ndodhin edhe mua ditet JO! Por nga hallet q kemi jasht nuk e humbim kurr pozitivitetin.
Paqe e dashuri.

Nese flasim per komunikim (ketu nuk behet fjale vetem me mua por veprimtaria e pergjitheshme), kryefjala e ketij forumi per mua eshte @Passion , ka qene i tille qe kur e kam njohur ne fillim, por edhe gjate karantines e kam lexuar shpesh.
Po ashtu edhe @Alea ime qe nuk merzitet kurre?❤
Megjithate meqe stafi nuk perfshihet vota ime shkon me Pjumçen meqe ka qene shume i levizshem kete periudhe?
Dhe nese do mund te votoja dy persona do zgjidhja edhe Dorin❤?

Kam respekt per shume nga antaret qe jane ne sondazh por une @Ai_Tipi n votova , jo vetem pse eshte shoku im me i mire ktu por edhe pse ai eshte i mire me te gjithe duke sjell humor ne forma te ndryshme .

Per te gjithe kjo ka qene nje periudhe e vecante. Votoni anetaren apo anetarin,qe sipas jush,gjate ksaj periudhe por jo vetem,ka qene me i komunikueshmi,duaruari dhe korrekti me te gjithe.
Dhe per pasoje meriton respektin e te gjithve.

Ps. Ne sondazh nuk merr pjese stafi dhe userat jo aktive.
Per fituesin do kete dhe nje cmim ?
O himo ato balerinat si meriton

Me llogarisni te gjithe ata qe cmoj
sikur kane nga nje vote. :D

Percues te mire rryme fjalesh (sikurse ai teli percues i energjise jane nje pjese dominuese e antareve),por vota ime kesaj radhe shkon per @Mr. A .

Ndoshta eshte hera e pare qe perfshihet ne te tilla sondazhe,edhe me ate c'paraqet ne forum eshte minimalja qe do kodoshi (se me duket sikur eshte enciklopedi ;) )

U pershendes t'gjitheve.

@Lori pam pam pam pam ty :mad::mad::mad::mad:

Thuaj atij qe votove (se ne voten time ke edhe nje perqindje te Passionit ) ??

Kam respekt per shume nga antaret qe jane ne sondazh por une @Ai_Tipi n votova , jo vetem pse eshte shoku im me i mire ktu por edhe pse ai eshte i mire me te gjithe duke sjell humor ne forma te ndryshme .
Bravo ashu mendova dhe un qe e votova i pari

• Përqafime
Reactions: Dea
Do votoja disa sot, por meqe me lejohet vetem nji po votoj @Opium sepse ka nje lloj pozitivizmi te fshehur e kamufluar me ironi autoironi , rrjedhojë te eksperiencave jetesore...
Nuk po e zgjas se pastaj do dilte e gjate, plus qe vleresoj disa persona ketu qe nuk po ia permend emrin ?

Hi , Une nuk ka shume dite qe jam aktivizuar perseri dhe nqs me heqe nga lista nuk me ngel hatri e para punes ?

E dyta punes ?
kur eshte afer mbyllja e sondazhit atehere do Votoj edhe une ???.

Votim te mbare all ✅.

Back
Lartë