• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Thashethemet

Sipas te dhenave te fundit qe mora mesova se ,,,,,,,,

@Sole - @Ayla-Ayla - @anna ana - kane lene nje takim real kete vere.
Takimi i tyre do mbahet tejmase sekret per vendndodhjen,por une me mjetet e mia te zbulimit duhet ta kem nen vezhgim,edhe do ju lajmeroj te nderuar forumiste.
Kesaj nisme i eshte vene pas edhe @ANABELA
@Bjondina2019 hmmmmm
@CaTaLeYa
@Madam_Baby e ca tjera qe duan te rrijne anonime. :p
Me duket e @Alea , por s'jam i sigurte,se nqs u sigurova se do shkoje @Alea do bashkoj qiellin me token,edhe do jem i pranishem. ?

Meshkuj jo! :rolleyes:
Sipas burimeve kryesore do behet nje party,ku te gjithe keta pjesmarres do kene dy opsione te zgjedhin,,,

O do vejne maska ne fytyre sikur jane karnavalet,edhe do i therrasin njera tjetres me nickname qe kane,ose do heqin maskat nga fytyra,edhe do nderrojne nickname qe s'kane lidhje me forumin,te mos kuptohen se cila jane.
@Sara nuk do jete ne kete party ku do jene keto misset e forumit,se ajo eshte shtrige. :rolleyes:
Me ndrro me saren se une jam shtriga ktu ?

O Kras qejfliu.

Mos me ngaterron me veten e Pompeun? :mad:

Ju jepni vitamina
?

Di nje thashethem,por po e thash u ndez

sikur ka benzine ne shkronja,edhe po e rezervoj :D

Do heqe ksulen shumkush nqs e them. :D
Thuje Qezar se thashethemet per t'u thene jane?????

Thone qe vjet ne durres @Lori humbi peshqirin me njolla ushtarake te @Opium
Ai u be keq dhe pas disa minutave frymemarrje goje me goje nga Lori opium e mori veten.
Qe nga ajo dite opium ben kujdes ne perzgjedhjen e ngjyres se peshqirit.
Peace out!?

Thone qe vjet ne durres @Lori humbi peshqirin me njolla ushtarake te @Opium
Ai u be keq dhe pas disa minutave frymemarrje goje me goje nga Lori opium e mori veten.
Qe nga ajo dite opium ben kujdes ne perzgjedhjen e ngjyres se peshqirit.
Peace out!?
Njihi kufinjte e tu Juno, mos me detyro mua te ti tregoj ?
Peace Out per ty, me sa shoh e ke teper te nevojshme!

Me te degjuar e kam se @HIM ka nisur nje aventure dashurie me nje goce Ohri ku si pasoje po jeton atje,edhe ka hapur nje biznes me rroba te brendshme femrash.

Lajmi fuqizohet te jete i vertete shume ,sepse flitet se biznesi ecen mire se ka nje rritje klientele full,se te interesuarat duan shijen e tij,madje thojne se edhe u'a provon.:oops:

Ndale zot.
Me lind pyetja
c'leshin pune zgjodha qe me rrethojne vec burra? ????

Back
Lartë