• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Thashetheme dhe intriga

Medusa

Hello-Hi-Bye-Bye
Princeshë
LV
0

771851AF-F908-44EB-B031-491961F39AC8.jpeg
Keni krijuar besim tek njerezit ne virtualitet? A ju kan nxjerr gjerat qe ju keni treguar? Cila mendoni qe eshte arsyeja qe njerezit e bejn kete?
?

View attachment 163370
Keni krijuar besim tek njerezit ne virtualitet? A ju kan nxjerr gjerat qe ju keni treguar? Cila mendoni qe eshte arsyeja qe njerezit e bejn kete?
?
Njerzit që nxjerrin diçka që ju i tregoni në besim , jan njerëzit më të ndyrë që ekzistojnë për mua , janë njerëz pa vlera

Thashethemet dhe intrigat i urrej dhe i kam urryer gjithmonë,që kshtu nuk ësht temë që mund të shkruj më tepër ktu.

Fjalt e hallkut edhe birat e gardhit kurr nuk mshelen :p

Njerzit e vegjel merren me problemet e te medhenjve.
Nuk me ka ndodhur rast konkret por jam e bindur qe mullari eshte bere sa ai mullari qe pergojon.....

Si të sillemi ndaj thashethemeve? Ja çfarë këshillonte Sokrati​

Filozofi i madh grek, Sokrati, ishte një herë duke ecur në treg, kur ndalua nga një i njohuri i tij .”Kam diçka të rëndësishme për t’ju thënë. Bëhet fjalë për mikun tuaj”- i tha ai.
“Ky është një gjest shumë i sjellshëm nga ana juaj. Por, mos më thoni ende asgjë. Unë i përpunoj të gjitha informacionet përmes Testit të Tre Filtrave, për të konstatuar nëse dua ta mësoj apo jo”- iu përgjigj filozofi.
Burri që e ndali në rrugë nisi të hutohej, ndërsa Sokrati vazhdoi:“I pari është filtri i së vërtetës. Për çfarëdolloj gjëje që dëshironi të më tregoni, më thoni e keni parë vetë apo e keni dëgjuar nga të tjerët?”.
“Hmm… Në fakt e kam dëgjuar nga dikush, dhe ai është një burim i besuar”,– i tha burri.
“Në rregull. Por kjo nuk e kalon testin tim të parë”– ia ktheu Sokrati, “pasi ju nuk e dini nëseajo është e vërtetë”.
“Filtri i dytë është ai i mirësisë. A është një deklaratë e mirë ajo që dëshironi të bëni mbi mikun tim?”– pyeti filozofi.
“Në fakt jo. Dhe kjo është arsyeja pse doja t’ua thoja”- tha burri. Sokrati ndërhyri:”Pra, ju dëshironi të më tregoni diçka të keqe për dikë, por nuk e dini nëse ajo është e vërtetë”.
“Filtri i tretë është ai i dobisë. A do të jetë e vlefshme për mua deklarata juaj në lidhje me mikun tim?”– theksoi filozofi.
“Jo. Unë thjesht doja të ndaja si informacion me ju”– iu përgjigj burri.
“Epo, nëse informacioni nuk është domosdoshmërisht i vërtetë, nuk është i mirë dhe nuk ka asnjë dobi për mua atëherë, unë nuk dua që t’ia di për të”- përfundoi Sokrati.

Back
Lartë