Thyja xhomin e ores mer, se je ne fushkrujs.Kto duhen po te jet naj njona zjerm, ktu vec ke paqja e kan menjen na lan oren me zinxhir ndor ??
Veji tritolin mu ke ora
Gdauuuuuu n ajer!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Thyja xhomin e ores mer, se je ne fushkrujs.Kto duhen po te jet naj njona zjerm, ktu vec ke paqja e kan menjen na lan oren me zinxhir ndor ??
Bufff qenke pa qef
Paqia qoft mbi ty e te falte ai ? gjynafet amin .? ?Kto duhen po te jet naj njona zjerm, ktu vec ke paqja e kan menjen na lan oren me zinxhir ndor ??
Nëse je duke u tallur me fenë, turp të kesh! Unë jam besimtare dhe nuk ta lejoj! Sepse kjo më fyen mua si besimtare. Je e lirë të bësh çfarë të duash por jo të tallesh me fenë!Paqia qoft mbi ty e te falte ai ? gjynafet amin .? ?
Alkoholi buff ?Bufff qenke pa qef![]()
Mire.Nëse je duke u tallur me fenë, turp të kesh! Unë jam besimtare dhe nuk ta lejoj! Sepse kjo më fyen mua si besimtare. Je e lirë të bësh çfarë të duash por jo të tallesh me fenë!
Tap qofsh pernate ???Alkoholi buff ?
Po ti kush jeTap qofsh pernate ???
Nji qe ti e ke inat ???Po ti kush je
Cilen ?
Mund te terheq ty ?Ke do ti ?
Mund te terheq ty ?
Asnjehere,sepse do te thyej ??Mos me gris ?
Asnjehere,sepse do te thyej ??
Nuk kishe opsione gjithsesi ??Pranoj ?