• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Teoria & praktika

Jo ai i fillimeve qe kur nje femer mban distance… keni egon qe o ta poshteroni o s’ka … ok picurruk, shiko punen tende tani … se ujku qimen e nderron por zakonin nuk e harron. LooL
??

As se kam mor mundimin najher me tu afru qe thu ke mbajt distance! Pervec faktit qe kam qen mbase shum i drejtperdrejte me ty dhe tkam kritiku vetem per 2 a 3 foto mduket!

Dhe qe atehere ska asnjilloj gjoje qe un ta kem menu jo mo te afrohem.

??

As se kam mor mundimin najher me tu afru qe thu ke mbajt distance! Pervec faktit qe kam qen mbase shum i drejtperdrejte me ty dhe tkam kritiku vetem per 2 a 3 foto mduket!

Dhe qe atehere ska asnjilloj gjoje qe un ta kem menu jo mo te afrohem.

Nejse mo .. bye bye Tani .?

Ti vete Shqipen per fat te mire e zoteron.. por ne pergjithesi e ke te hidhur, so vere ne pune per ndonje dicka te hajrit . ?

"Ne teori, teoria dhe praktika jane e njejta gjë. Ne praktike, nuk jane"- Cit Nard Ndoka

Nastradin, a Ka studiuar astrologji,?
-Jo.
Ke studiuar mbi detet dhe oqeanet?
-jo
Po mbi kohën, e drejtimet e erës?
-jo
Po si kshu Nastradin, je dhe kapedan anije !!

Në fakt anija po mbytet profesor.
Ti në praktikë a din not su unë?

Back
Lartë