Ma dredhe me impaktin a cncncncncnNe mund te behemi qift dhe me forum mund te jemi prap te lumtur hmmmmmm??????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma dredhe me impaktin a cncncncncnNe mund te behemi qift dhe me forum mund te jemi prap te lumtur hmmmmmm??????
Ndrrove mendje? Te thashe do behesh pishman.E shikon me nderrove tak fak ?
Jo nuk di te dredh un veq te qdredh hmmm.Ma dredhe me impaktin a cncncncncn
Kot shthon femrat jan njesoj??Jo nuk di te dredh un veq te qdredh hmmm.
Jo jo ik ha caramele?Ndrrove mendje? Te thashe do behesh pishman.![]()
Po nermal kush bjonde apo brune prap pjest njesoj mbeten veq mga madhsija me ndyshe hmmm.Kot shthon femrat jan njesoj??
He dush ca ke ? ?Kot shthon femrat jan njesoj??
??Po nermal kush bjonde apo brune prap pjest njesoj mbeten veq mga madhsija me ndyshe hmmm.
Jo jo ket eke ti ne dor thjesht per sqarim po e ftoj se eke hallall ???????????????Jo jo ik ha caramele?
Edhe ? ?samePo nermal kush bjonde apo brune prap pjest njesoj mbeten veq mga madhsija me ndyshe hmmm.
Hiq shpirt si je ti ??He dush ca ke ? ?
Un mire jam?Hiq shpirt si je ti ??
Na mori malli ma dush ?Un mire jam?
Prandaj me ndave mua se e do vete Claa.Na mori malli ma dush ?
Asiher sjam maskara une plus @Claa eshte e imt e vogel gjuna ta gacmosh maskaraPrandaj me ndave mua se e do vete Claa.![]()
Ahhahahahah ?Asiher sjam maskara une plus @Claa eshte e imt e vogel gjuna ta gacmosh maskara
Xhan xhan dushAhhahahahah ?