• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Te vertetat qe Femrat nuk do t'i pranojne kurre me ze te larte!

Kjo do te thote qe ti je ne pergjithesi ne harmoni te plote me femrat ? … very very good move .??
Nuk kam komunikim me femra qe te thush e shkriu se skam koh ?por nuk e thoni ju ca prb keni ?? e kot me u lodh ?

Nuk kam komunikim me femra qe te thush e shkriu se skam koh ?por nuk e thoni ju ca prb keni ?? e kot me u lodh ?

Ok then …ja nje nga une me ze te larte .??

Qe secretly na pelqen masturbimi ?? por qe ndihemi te paragjykuara… qe ta diskutojme dhe ta pranojme hapur ne public/shoqeri . ??

Qe secretly na pelqen masturbimi ?? por qe ndihemi te paragjykuara… qe ta diskutojme dhe ta pranojme hapur ne public/shoqeri . ??
Me u bo grup thu ti ?

Big up for you lol te jesh e sigurte qe te kane ofenduar shum femra (perbrenda )qe e kane lexuar,me nga etiketimet me te ndyshme ,pra kritiken me te madhe jo vetem per kete fakt por dhe ne pergjithesi ja beni njera tjetres,me urrejtje e xhelozi ?

Back
Lartë