Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vec shpifja jan kto kundra nesh se jena super shofere ,po qe kajher makinat bejn gabime so prb jon aty ?Po e nis une i pari!
"Femrat thone ne jemi shefere shume te mira", por une kam dyshime per kte gje.?
Juve ju "ngec" taka te gazi...??Vec shpifja jan kto kundra nesh se jena super shofere ,po qe kajher makinat bejn gabime so prb jon aty ?
Ju ma shum amaQe vdesin per pak vemendje...
Se mohoj ket,ndodh shpesh ?Juve ju "ngec" taka te gazi...??
Shumë dakord?Qe vdesin per pak vemendje...
MireJu ma shum ama
Mos te pranojn asigjo mrregull jane ?
Nuk kam komunikim me femra qe te thush e shkriu se skam koh ?por nuk e thoni ju ca prb keni ?? e kot me u lodh ?Kjo do te thote qe ti je ne pergjithesi ne harmoni te plote me femrat ? … very very good move .??
Nuk kam komunikim me femra qe te thush e shkriu se skam koh ?por nuk e thoni ju ca prb keni ?? e kot me u lodh ?
Me u bo grup thu ti ?Ok then …ja nje nga une me ze te larte .??
Qe secretly na pelqen masturbimi ?? por qe ndihemi te paragjykuara… qe ta diskutojme dhe ta pranojme hapur ne public/shoqeri . ??
Big up for you lol te jesh e sigurte qe te kane ofenduar shum femra (perbrenda )qe e kane lexuar,me nga etiketimet me te ndyshme ,pra kritiken me te madhe jo vetem per kete fakt por dhe ne pergjithesi ja beni njera tjetres,me urrejtje e xhelozi ?Ok then …ja nje nga une me ze te larte .??
Qe secretly na pelqen masturbimi ?? por qe ndihemi te paragjykuara… qe ta diskutojme dhe ta pranojme hapur ne public/shoqeri . ??