• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

"Të vdes ??un për xhelozin tënde"???

SouLKinG

Një..jetë?nuk mjafton për të të dashur ty?!!
ANETAR ✓
LV
0

Edhe ajrin xhelozoj...??
Sepse pa frymën tënde smuj..?
Edhe tokën xhelozoj ??
kur ti shkel..?? ehhh ?
Ngjan si një princesh për mu???

Attachments

• sepse ti je jeta ime.mp4
    2.7 MB
Si kuptoj keto temat me 4 strofa. Me shume gjasojne me statusa, shprehja te momentit, poezi e te ngjajshme, se sa tema diskutimi. Ndoshta une e kam gabim sepse eshte e diele apo :p?

Si kuptoj keto temat me 4 strofa. Me shume gjasojne me statusa, shprehja te momentit, poezi e te ngjajshme, se sa tema diskutimi. Ndoshta une e kam gabim sepse eshte e diele apo :p?

Po kjo e jotja kritike jo e drejtperdrejt per stafin? ?

Back
Lartë