te rrosh o vlla po e than me dialektTyt lanet....Ca te rruaj?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
te rrosh o vlla po e than me dialektTyt lanet....Ca te rruaj?
Sapo fole me plakun mtha mami ka pjerdh nuk bo mo, do mgjesh nai note mue tha se jom cun inri. Mami po qante, erdhi lumja i dha farcoleten lot e qurra pa mase. Meqe jemi kot a do ma lejsh ijer ?Po gjak e dhjom tu bofte rakia......ishalla sukses ne shkrimet e tua. Prap se kuptova se cfare ka per te diskutuar.
Ho mer pra,nji kshu thuj. Nejse,sot jam I gezuar,sepse shkrimet e mija tek websajti anglez kane vajtur 25 000 lexime. Tashti mund te shkoj me gezim te gjej kanoce,vec te dali dielli.te rrosh o vlla po e than me dialekt![]()
?????????? wuiiii ca faaaaaa laliSapo fole me plakun mtha mami ka pjerdh nuk bo mo, do mgjesh nai note mue tha se jom cun inri. Mami po qante, erdhi lumja i dha farcoleten lot e qurra pa mase. Meqe jemi kot a do ma lejsh ijer ?
????????????????Sapo fole me plakun mtha mami ka pjerdh nuk bo mo, do mgjesh nai note mue tha se jom cun inri. Mami po qante, erdhi lumja i dha farcoleten lot e qurra pa mase. Meqe jemi kot a do ma lejsh ijer ?
Mami vaZhfon akoma duke qare. Tani qirova i kikirik duke fol me ty mra ntoke. Po iki te boj i ? edhe erlla?????????? wuiiii ca faaaaaa lali
suksese. nese ke nevoj per nai sygjerim seo me thuajHo mer pra,nji kshu thuj. Nejse,sot jam I gezuar,sepse shkrimet e mija tek websajti anglez kane vajtur 25 000 lexime. Tashti mund te shkoj me gezim te gjej kanoce,vec te dali dielli.
Une jam i vetmi qe nuk po kuptoj asgje tashi...Mami vaZhfon akoma duke qare. Tani qirova i kikirik duke fol me ty mra ntoke. Po iki te boj i ? edhe erlla
Sapo piva kafen. Kafja ishte lageshtu pak.shtepia eshte mbushur me aromen e kafes. Kafja perdoret per shum gjera.????????????????
Po flas per plaken time ca po bonUne jam i vetmi qe nuk po kuptoj asgje tashi...
Inshalla lal ? jeta eshte e bukur por jam kurioz do ti kalosh si je tani 200 vitet apo te ken lon shqisat ?Grand dilemme pour vivre ou mourir...! Gjithsesi ca t kemi rrisk...une km qef t jetoj e kto 200-300 vite qe m Kan ngel??