Shut up ????te duash dhe te dashurosh ka nje ndrishim ,por
te qenit i dashuruar me dike dhe ta duash vertet ate se kuptoj un’?
“hyp se vrava zbrit se tvrava”?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Shut up ????te duash dhe te dashurosh ka nje ndrishim ,por
te duash dhe te dashurosh ka nje ndrishim ,por
Besoj dhe mendoj se te Dashurosh,tamom tamom: nuk do mosh e interes.Dashuria zgjate deri ne mesenate dhe me pas pershendet realitetin.
Pyetja qe une jam eshte:- Deri ne çfare moshe mund te dashuroj dikush pa interes?
Meqenese jam djam djal, po u drejtohem vajzave.
Mbas te 30 duken gjerat shume ndryshe.Besoj dhe mendoj se te Dashurosh,tamom tamom: nuk do mosh e interes.
Dashuria me interes eshte tjeter gje.
Ama dashuria snjeh mosh,dhe nuk ka nje mosh te caktuar per te dashuruar.
Mos je desa?Është shpjeguar nga forumistë të tjerë, por kështu do e thoja unë:
1. kur je e dashuruar, je e përqendruar, e ngazëllyer dhe nuk të pëlqen, ose nuk është e mundur të merresh me gjëra tjera përpos partnerin i ri.
Kur ndjen dashuri, don të kthehesh në aktivitetet dhe fushat e tjera të jetës: miqtë, familjen, punën dhe studimin, për shembull, me partnerin tënd.
2. kur ato flutura të krijuara në bark (nga hormonet dopamin, oxytocin dhe cortisol), zëvendësohen me dëshirën për ta njohur dhe akseptuar partnerin për atë se kush është ai.![]()
Kur e dashuron sheh tek ai vetem gjerat pozitive dhe ate fillimin qe thone ben "gjithcka" per tyte duash dhe te dashurosh ka nje ndrishim ,por
Jan disa tema qe un ju pyes ju me kuptu dicka vet hahah ?I ke hy shume thelle fjalorit plako
Mir se me of ti po qeshin edhe kto tjeretPaske ik per lesh?
MfalMir se me of ti po qeshin edhe kto tjeret
Skagje vazhdo ti po kish qesh njera te komenti qe bere ti me siper,dhe ate un e kam shummmmm xhanMfal![]()