• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Te mesojme nga njeri tjetri.

Hallo - pershendetje.
Guten morgen -mirmengjes
Guten tag - diten e mire
Guten abend - mirembrema
Guten nacht - naten e mire
Grüß gott - pershendetje
Tschüs - mirupafshim
Auf wiedersehen - shifemi
Auf wiederhören - degjohemi
Bis später - shifemi me vone
Bis bald - shifemi se shpejti.
@Hena korigjom nese kam gabim te lutem
je shume ok , bravo

Wei geht's - ckemi
Ich heiße - une quhem
Ich komme - une shkoj
Was - cfare,?
Wie - si ?
Wie lange - sa gjate?
Wie viel - sa shume?
Wo - ku?
Welche - cili (a)
Wessen - kujt?
Haben sie - a keni,?
Sprichst du - flisni ju,?
Ja - po
Nein - jo

Wei geht's - ckemi
Ich heiße - une quhem
Ich komme - une shkoj
Was - cfare,?
Wie - si ?
Wie lange - sa gjate?
Wie viel - sa shume?
Wo - ku?
Welche - cili (a)
Wessen - kujt?
Haben sie - a keni,?
Sprichst du - flisni ju,?
Ja - po
Nein - jo
shume e sakte po meso fjala ne fjali jo keshtu se se meson dot , ka gramatik te veshtir , un neser do shpjegoj numrat nga 1 deri te 100, perdit nga pak ndryshe si mban mend

shume e sakte po meso fjala ne fjali jo keshtu se se meson dot , ka gramatik te veshtir , un neser do shpjegoj numrat nga 1 deri te 100, perdit nga pak ndryshe si mban mend
Te ti shkruaj une numrat,,mundesh ti te krijosh fjali te thjeshta,?

Back
Lartë