• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Te marrosur pas....

Mignonne

S.E.N.T.??
STAFF
Adm Nt2
LV
0

Koha po tregon se teknologjia ka infektuar nje % te lart te popullsis te cilet jan marrosur pas telefonave te tyre.
Supozojm se nuk kemi telefonat ne dore,cfare eshte ajo qe na "marros"??

Mua natyra...

Ka rradhën të më bjerë.
Po pres të mbarojë që të ngrihem e ti bie ☺️
Kjo nuk eshte me radh zemer ?
Jeta eshte nje cikel ku brenda saj do ti perjetosh/jm te gjitha ndjesit dhe ndodhit e saja. Un shpesh here e marr si sfid force mendore gjithcka qe del ne rrugen time,kam madje nje shprehje te perdorur shpesh,kur vjen furtuna i hap me dyer me dritare te mbaroj ciklin e saj dhe te iki.?

Duke shkruar
Do i kthehesha blloqeve me stilolaps..
Si dikur..
Kam 3 të tillë plot me ese, poezi, dedikime e citate..
Sa shkrim dhe estetikë, sa ndjenjë ka në to..
Tani humbas kohën me 'note'dhe me rrjete pa pikë sensi.

Back
Lartë