So ju kan Rrit byct ??I ka shtuar vet ato 8 kilet ????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
So ju kan Rrit byct ??I ka shtuar vet ato 8 kilet ????
Zemerrr ?❤Te dyja kane lezetin e vete
Sa mplq kjo qe the sje i vetmi i ke e ca shok ktu si ty ? njerzit e mir gjithmon vuajn.....por ne fund gezojne ...Jam rob i mire aman kam nje te keqe lendoj ata qe me mbeshtesin me shum?
Po ti kishe lendu veten i kishe vu Briskun vetulles ?????Jam rob i mire aman kam nje te keqe lendoj ata qe me mbeshtesin me shum?
Vetëm byçët ????So ju kan Rrit byct ??
E drejt amn ndonjeher ndiihem shum fajtoreSa mplq kjo qe the sje i vetmi i ke e ca shok ktu si ty ? njerzit e mir gjithmon vuajn.....por ne fund gezojne ...
Qeke si puna 2 Pac -ut m duket ?Jam rob i mire aman kam nje te keqe lendoj ata qe me mbeshtesin me shum?
E pak nga xixat ????Vetëm byçët ????
Jo se vetullat i kam vet ashtu,plus nk do i hiqja aq keq??Po ti kishe lendu veten i kishe vu Briskun vetulles ?????
Cit: @Rrelse
hahahaha se dijaQeke si puna 2 Pac -ut m duket ?
Me te mir do vine me besoE drejt amn ndonjeher ndiihem shum fajtore
Shum e drejtMe te mir do vine me beso
..lutu zotit te largojne njerzit e lig e une ket bon.....
Edhe se di pse ike. e ato.....
Qe gjasme me donin....
Mos ca kok cdo gje ka nje shanc 2 ?
Marshallah ???E pak nga xixat ????
Me kujtove nje njeri shume te dashur me kte qe the . Komshia ime e vetme te nje faqe tjeter.Jam rob i mire aman kam nje te keqe lendoj ata qe me mbeshtesin me shum?
Me kujtove nje njeri shume te dashur me kte qe the . Komshia ime e vetme te nje faqe tjeter.
Me puthte , me perqafonte ndonjeher mbylllej ne vêtvete e thoshte ata qe dua i lendoj .
@HERA ti e di kush .? Ad….![]()
Shum njerz vuajn nga kjo gje ?Me kujtove nje njeri shume te dashur me kte qe the . Komshia ime e vetme te nje faqe tjeter.
Me puthte , me perqafonte ndonjeher mbylllej ne vêtvete e thoshte ata qe dua i lendoj .
@HERA ti e di kush .? Ad….![]()
Ajo Eshte inspirim frymezim .?Ajo eshte dashuri ka ditelindjen sot![]()
Pikerisht ata kan shpirtin me te bukur e ?Shum njerz vuajn nga kjo gje ?