• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Të kujtova këtë moment......

Mendon Deçani sigurisht. Të falënderoj, por s'ja vlen për një mikrofon. E, edhe sikur të ishte diçka më e madhe, kam mjaftueshëm njohje, por nuk e preferoj atë rrugë. Ja kështu jam idealist i papërmirësueshëm, edhe pse vuaj si shkak i këtyre parimeve e idealeve që përpiqem t'i mbaj. Ajo që më irriton në raste të tilla është që duhet të shkoj e të merrem me letra, përderisa tani gjithçka është e lehtë, teknologjia ka avancuar, thjeshtë do të mund të fusnin edhe faturën e zhdoganimit së bashku me porosinë e t'ma sillnin në shtëpi... e jo të humbas 2-3 orë për kot gjë... Sidoqoftë të faleminderit shumë miku im i mirë ?
Procedurat jane shume te thjeshta , por i veshtiresojne agjentet doganore ose sic i thoni ju shpediteret . Te dish pengesat qe kam hasur une ne doganen e prishtines , eshte te qeshesh e te qash njekohesisht. Perfumdimisht jemi rrace e keqe ne shqiptaret, po kesaj here kishin bere ca arrestime per korrupsion e marrje rryshftesh ne kosove .Normalisht nuk duhet te kete pengesa proceduriale doganore , e as te ekzistojne tarifat doganore midis shqiperise dbe kosoves .. por kjo eshte influenca serbe , qe sado qe e shajme dhe kundershtojme mediatikisht..por eshte nje e vetete e hidhur...qe keto pengesa jane jane te gjitha pasoje e infuences serbe , ne kosove e shqiperi.

Back
Lartë