• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Të kujtova këtë moment......

Ju kujtova kete momente dhe qesha me vete ...do me thonit mbylle ate te flamosur tablet ??

Te kujtova buzeqeshjen tende dhe me ate kujtim buzeqesha dhe un duke konfirmuar lumturin qe marre nga ty.

Do hapim restorant bashk ?se dhe unë si ty jam?????
Mos më ndrro emra borzilok ,se spinaqi të shkon më shum,se boston veni? me lot ?????
Shes te markata vjeter pranaj.
Jam mall bio e nuk afroj hic n banak kto frutat ekzotike ??
E hapim re, kur dush. Vec se na mungoj nga 500 mije€
Apo gjona tvogla thuj ??

Shes te markata vjeter pranaj.
Jam mall bio e nuk afroj hic n banak kto frutat ekzotike ??
E hapim re, kur dush. Vec se na mungoj nga 500 mije€
Apo gjona tvogla thuj ??
Para 1 jave isha,stë pash vërdallë??? ske çi do se të ngrihet,sheqeri nga ekzotiket????
Ti e di mo,ky pysim për kaq gjo të vogël ne?????

Back
Lartë