• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Te kercenojne me gjobe qe ne mengjes.

Liria ka qen komshija ime , komuniste e flakte ... Sa here qe e shikoja me 2 gishtat lart ja beja '' Liri demokraci '' :p
Talu ti tallu. Po ja u ndreq une qejfin atyre. Do shkruaj nje perralle kunder tyre. Kam dy ore qe po e bluaj: ishte nje mbret,qe i varte rrobat e veta te shtrenjta ne ballkon,qe te mburrej. Cdo nate ,vinin dy hajdute dhe ja vidhnin. Nje dite ,mbreti veshi dy xhandare me rrobat e veta,dhe i vari ne ballkon.Hajdutet erdhen si cdo nate,I rrembyen rrobat me gjithe xhandaret brenda. Rrobat peshonin shume,dhe hajdutet u gezuan,sepse menduan qe ishin te stolisura me diamante. Por,sapo mberriten ne shpelle,xhandaret dolën nga rrobat dhe i vrane hajdutet. Ne fillim xhandaret deshen te ktheheshin serish tek mbreti,por ju pelqeu aq shume shpella e mbushur me flori,sa vendosen te behen edhe vete hajdute. Ja,keshtu hakmerrem une...Po me kerkuan leke prape,do ju jap kete perrallen.

E mo mire se ste bene ndonje gje te madhe nje globe eshte po ke e paguan po ske tek koshi ....shume gjera I hedhim ne kosh

Back
Lartë