• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Te dua !! po mos trego .......

E quaj spontanitet deri sa te lidhesh ta themi (edhe pse ne aspektin fetar ska asgje spontane), me pastaj ti je ai qe e ke timonin ne dore dhe kur sheh se lidhja eshte e bukur, ia ben hyzmetin, ben plane, mendon, enderron etj etj. Dhe nese qe nga starti e ke menduar si suksesin poashtu edhe deshtimin, nuk behesh edhe aq merak, sepse cdo fund ka nje fillim. Cdo dere qe mbyllet, hape nje tjeter, per aq kohe sa ti nuk deshiron te qendrosh i mbyllur ne nje dhome, kuptohet.
Nuk besoj se spontaniteti ka të bëjë me fenë, por me personalitetin që ke. Vetë spontaniteti është timon. Të bart rrugës së panjohur, por ti je ai/ajo që e shijon dhe take over/ndryshon drejtimin në rast nevoje.
Së paku kjo jam unë në një lidhje ?

Nuk besoj se spontaniteti ka të bëjë me fenë, por me personalitetin që ke. Vetë spontaniteti është timon. Të bart rrugës së panjohur, por ti je ai/ajo që e shijon dhe take over/ndryshon drejtimin në rast nevoje.
Së paku kjo jam unë në një lidhje ?
Nuk pajtohem ketu, megjithate respektoj mendimin tend, rendesi ka qe te besosh ne veten tende, optimizmin tuaj dhe ne rrugen qe ke marre.

??

Nuk pajtohem ketu, megjithate respektoj mendimin tend, rendesi ka qe te besosh ne veten tende, optimizmin tuaj dhe ne rrugen qe ke marre.

??
Nuk ke pse të pajtohesh sepse ne ecim çdo kush me këpucët tona.
Faleminderit për fjalët e mira. ????

Kto gjera sjan aq te lehta mendimi jem,ndodh qe me te paren her e marin vesh kejt,jan dakord kejt e ndahen shpejt,ndodh qe askush se di po jan shum afatgjate,ka shum gjera ktu,mentaliteti feja,karakteri etj..

Back
Lartë