Gjithë lufta për një p bëhet. Lol???si fshihet a ma prish p ? sme del
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gjithë lufta për një p bëhet. Lol???si fshihet a ma prish p ? sme del
Per 1 p qe ti se ve fjala pall behet all????Gjithë lufta për një p bëhet. Lol
Patjeter që i shohim.Sa i shihni kto gabimet drejtshkrimore...sikur s gaboni ju....sa per temen A- mbrojtje
Mos me thuaj qe jam une ?Patjeter që i shohim.
Dhe komenti im ish më shumë në sensin e humorit.
Ps: mua një anëtar më terheq nga bukurshkrimi dhe artikulimi i mendimit.
Ata çe skan mëndë ne koke bejn at lloje lufte prz ?Gjithë lufta për një p bëhet. Lol
Mire qe eshte 2 gishta vend se tkish qene me shum ishte shuar dynjaja lolGjithë lufta për një p bëhet. Lol
Them drejten as e paskam pare comentin tend po se faj se krejt rolin ajo p e lun ?Patjeter që i shohim.
Dhe komenti im ish më shumë në sensin e humorit.
Ps: mua një anëtar më terheq nga bukurshkrimi dhe artikulimi i mendimit.
O lei vetem un e kam komentuar,me mua e ke,?,,normal qe gaboj dhe un dhe pres korigjime.Sa i shihni kto gabimet drejtshkrimore...sikur s gaboni ju....sa per temen A- mbrojtje
Bjondin jo mi jo se kisha me ty po ci merni kaq personaleO lei vetem un e kam komentuar,me mua e ke,?,,normal qe gaboj dhe un dhe pres korigjime.
Bjondin artificiale lei??ste mare asgje personale sepse te njof aq sa per te bere nje koment me teper me ty apo nje shaka me @Nerv nejse ✌Bjondin jo mi jo se kisha me ty po ci merni kaq personale