• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Takimi i parë!

na bone per tqa me ket histori te lutem boll
Munf te duket shaka por me beso eshte vesi me I keq qe as armikut sja duron te shofesh njeriun e zmr tek lufton per jeten sepse pinteee pa pushim shoqeria e keqe e shkatrroj ...por sot e di e eshte shum mir edhe ka heq dor

3 vjet e 6 muaj ..filloj me shoqeru te keqe nje vit drogen....etj etj pastaj filloj te behej agresiv u perpoq ta linte e ndimova por smundi edhe vet e pa qe snuk
Varesite jane te keqija, mos i ver faj djalit, droga e ka vene perfund, jo se ai ste donte!?

Varesite jane te keqija, mos i ver faj djalit, droga e ka vene perfund, jo se ai ste donte!?
Jo ai me donte me do akoma por nje gje qe thyhet nuk ngjitet me une jam r lumtur qe kisha ne krah dike si ai...edhekurr sme la te gaboja e une si ai asnjr ska dash

Munf te duket shaka por me beso eshte vesi me I keq qe as armikut sja duron te shofesh njeriun e zmr tek lufton per jeten sepse pinteee pa pushim shoqeria e keqe e shkatrroj ...por sot e di e eshte shum mir edhe ka heq dor
jo jo edhe un mvje keq ? se kisha per tallje

Jo ai me donte me do akoma por nje gje qe thyhet nuk ngjitet me une jam r lumtur qe kisha ne krah dike si ai...edhekurr sme la te gaboja e une si ai asnjr ska dash
kjo esht dicka e mire , shyqyr ste esht kthyer ty ne momente dobesie

Back
Lartë