Ke te drejt e une shof per dit kshu...e ne fund them fat leshi kam puno shkollohu....e ne fund terbojuSapo pashe dy njerez qe moren "dhuraten" nga vete kryetari i bashkise. E di pse? Sepse mami i tyre ka shume miq. Edhe babi,gjithashtu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ke te drejt e une shof per dit kshu...e ne fund them fat leshi kam puno shkollohu....e ne fund terbojuSapo pashe dy njerez qe moren "dhuraten" nga vete kryetari i bashkise. E di pse? Sepse mami i tyre ka shume miq. Edhe babi,gjithashtu.
Mua me vjen keq kur kam te drejte ,sepse kjo do te thote qe jam I pashprese...Ishalla e kam gabim.Ke te drejt e une shof per dit kshu...e ne fund them fat leshi kam puno shkollohu....e ne fund terboju
Femrat te pakten skan nevoj per fat se fati i ndjek vete nga pas ?Tdyja bashke!
Ty ste lexoj me je 1 jave denim!Njeriu...jeton me disa synime
Qellime....ndoshta edhe me enderra deri sa mbyll syt por ...nese dicka e ben qe ta arrish arrihet
Vullneti
Ben qe deshirat enderrat qe dikur I mbaje ne cels ti besh mos prit qe te vij cdo gje gati njeriu lufton per enderrat ...te pakten mos te pendohet
Qe se provoji por qe luftoji por fatii e kish then ndryshe mendoj qe njeriu e ben fatin pavarsisht e zoti qe kur lindim e kemi te shkruar por synimet
Formimin e kemi ne dor vet nese puno fort ja del e nese pret asnjr sdo jesh dikushi
?
Sigurisht,ama mendoj se fati eshte me guximtaret ?Mendoj se te dyja bashke:
Sado qe te perkushtohesh,duhet te kesh dhe fat patjeter.
Ku je me flori,sna ke bo nai tem nga ato tujatSapo pashe dy njerez qe moren "dhuraten" nga vete kryetari i bashkise. E di pse? Sepse mami i tyre ka shume miq. Edhe babi,gjithashtu.
S'kom pas kohe,vallahi...Ku je me flori,sna ke bo nai tem nga ato tujat
Mir flori,kur tkesh koh boje noi tem se i ke te lezetshme ti, si prsh ato temat e para tujatS'kom pas kohe,vallahi...
PseeeeeeTy ste lexoj me je 1 jave denim!
Mendoj se fati ska ndarje,pse thon pac fat?Sigurisht,ama mendoj se fati eshte me guximtaret ?
Thon dhe pac fati e.....marigos madje?Mendoj se fati ska ndarje,pse thon pac fat?![]()
AhahahhaahThon dhe pac fati e.....marigos madje?
Historia ka treguar shembuj te njerezve te medhjenj(Aktor,Sportist,Kengetar etj) qe mbase paten fat ne fillimet e tyre drejt suksesit, por per nje periudhe te shkurter kohore perfunduan ne te pastrehe, kumarxhinj dhe te varur nga droga! Ana tjeter e medaljes jane njerezit qe suksesin e kane arritur ne saj te perkushtimit, sprovave me veten dhe me "boten" per arritjen e idealit te tyre. Sot ata njerez qendrojne ne majen e botes, ne te gjitha fushat e jetes! Keta njerez edhe sikur te "rrezohen" perkohesisht, shume shpejt ringrihen sepse kane fituar "vetedijen" dhe dine "procesin" qe çon drejt Suksesit!Mendoj se te dyja bashke:
Sado qe te perkushtohesh,duhet te kesh dhe fat patjeter.