• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Streha ime per dhimbjen...

Qaj cepeve, ku s'mi sheh lotet askush.
Revoltohem me veten, mbyllem dhe mbytem ne dhimbjen time.
Qaj aq sa zbrazem e tēra, pastaj fshi lotet dhe i jap vetes forcē...eci me nje buzeqeshje te shtirur.:)
Koha eshte ilaçi me i mire i plageve. Çdo gje eshte kalimtare ne kete jete ashtu sikurse dhe ne. Edhe "lumturine" mund t'a blej me para por NENE E BABA nuk gjenden ne "treg'.
Fale dhimbjeve dhe disfatave ne jete kam arritur ketu ku jam.:)

Kur ndjej dhimbje futem ne shtrat,vendos kufjet ne vesh ne kete menyre askush se kupton se jam e trishtuar.
Por kohet e fundit kam filluar te stervitem per te mposhtur dhimbjen.
Edhe pse dhimbja eshte me e forte se ne perseri perpiqemi ta mposhtim.

Fjala dhimbje ka shum kuptime, un e kaloj ne udhetim e siper rruge te gjata qe te harroj venin ku jeton dhimja

Une jam streha e vete dhimbjes.
Zonja dhimbje jeton brenda meje prej shume kohesh.
E ska rendesi as ku shkoj, as çfare bej, as me ke jam. Ajo eshte gjithmone konstante.
Kam fituar imunitet tashme. Jam mpire e sme ben me pershtypje.
Te jetosh me dhimbjen. Kjo eshte metoda ime.

Vetja ime i maj per vete. Robt e mi qe kam reth e qark du ti shof sa me te lumtur si kam ngatarru kurr edhe pse kam pas edhe kam se sna marojn nai here hallet. Zoti para ne mrapa ca tkena rrisk do morim nga ky dynjollik.

Une jam streha e vete dhimbjes.
Zonja dhimbje jeton brenda meje prej shume kohesh.
E ska rendesi as ku shkoj, as çfare bej, as me ke jam. Ajo eshte gjithmone konstante.
Kam fituar imunitet tashme. Jam mpire e sme ben me pershtypje.
Te jetosh me dhimbjen. Kjo eshte metoda ime.
Teksa e lexova kete pershkrim me kujton nje liber nga Stefan Cvajg per Nietzche. :)

Ka perzgjedhur elementet godites se si e kish pare ai filozofin,ku dhimbjes i jep jo dicka per ta ndal,por per ta strehuar deri sa ta quante kenaqesi deri ne dhimbje,ose anasjelltas.

Kjo s'eshte normale per pjesen derrmuese,sepse s'munden.

----------------------------------------------------------------

Tema!

Ka dhimbje e therje!

S'mundem ta trajtoj lehtesisht nqs vjen fjala dhimbje,por i detyruar te pranohet .

Qenkan te gjithe Asocial ktu ? une per vete skam naj streh jeta eshte zgenjim qe kur lind edhe deri kur ngordh une jam mesuar sme bejn me peshtypje?

Dhoma ime ,aty sme sheh njeri shpesh here me zen gjumi nen shoqerin e loteve..

Nuk besoj se ka streh per dhimbjen,por do thoja ngushllim me gjet diku.

Back
Lartë