• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Stimul për të rritur vetëbesimin tuaj, është... ?!

Rrelse

Të paktën, në ëndrra të isha e lumtur!
Award
LV
0

Tek gjërat pozitive, tek forca që më karakterizon si person:)

Never give up me punen vin edhe rezultatet oreksi vjen duke ngren po ashtu edhe vet besimi!

Mos u trishto ka më keq se ty.
Ktë shprehje përdor edhe fappp mrritet ??
Ver kundrinorin Miranda se fillojne keta te paudhet lol

Kto temat si te ricikluara po hajt mo...
Kam cik probleme me kte vetbesimin... Na mori ne qafe legeni lol

Tek gjërat pozitive

Rritja e Vetbesimit "stimulohet" ne mase te madhe nga emocionet pozitive si: Dashuria, Seksi, Muzika etj. E keni vene re kur jeni duke ecur ne rruge dhe jeni duke degjuar muzike ne kufje. Papritur del kenga "Eye of the tiger"(filmi rocki balboa) ,menjehere ju perfshin nje ndjenje emocionale dhe trupi fillon merr nje stature ,filloni te ecni ngadale dhe te hapni krahet. Nje kenge stimuloi vetbesim te pavetdishem??

• Turp
Reactions: ...
Vetebesimin e kam gjithmonë me vete e nuk lejoj njeri ti afrohet se ma rremben....e ujis cdo dite me qeshjen time....me tjerat pozitive e me njerezit pozitive qe dua te jene afer meje

Padiskutim nje mashkull i fort i cili beson te ty dhe ti mundesh.
Deshiron te ngrihesh duke te dhen forcen maksimale dhe ti ja arrin.
Dhuron gjithe dashurin dhe ty te mjafton.
Jep sinqeritet dhe ti ja rikthen.

Se zoti mka kriju ne menyren me te bukur njerzore te kompletuar dhe asesi sduhet lejuar te mos e vlersosh veten apo te mos kesh vetbesim

Vetbesim kam qe nga momenti qe kam njohur veten dhe kurr nuk e humbas dhe as ma rremben kush .

Edhe une duke u frymezuar nga shoket e shoqet me siper, si shembujt me te mire, them se stimuli me i mire per te ritur vetebesimin eshte forumi. ?

Back
Lartë