• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Spain Super Cup Final

TheDevil

Nuk flas,nuk shikoj,nuk Degjoj.
ANETAR ✓
LV
0

Cuna/Goca Cfar mendimi keni sot per El Classico,Barcelona Vs Real Madrid!? une jam per 2 Tek ose X HT

Probalititeti eshte te fitoje barca..pas 2 perballje te fundit e ka treguar qe barca eshte me ne forme edhe pse se ka me yllin e saj neymar.keshtu qe forca skuadres se zemres ne kete rast rm.

Doina Mendimi jot. por me qafsh me trego kur e paske futur Barcelonen ne zemer dhe per c`arsye :D

Ncuq jam madrilene..love cristinen:D

Ja ta mbaroj kroniken e ta lexosh se sa mund te dali..!ps: mos luaj me doza te larta. 100 ose 200:p:D

Doina Dozat i kam te renda.. Example me Manchesterin i hodha 200euro 1 se e kisha Fiksim,me Juventusin 300euro 2 pastaj e anullova e loza 2 dhe Over 10.5 Corner.. e ngeca :D :p

Hahahahahaaa nooo shpresoj te jete shaka ( ngele ne dere) po vazhdove kshu..:D:D:p

Shaka!? s`hedh dot foto ketu tek kjo gjeja e shpifur qe quhet forum.. te te tregoja nje skedine.. :D ashtu loz gjithmone..! jo s`ngelem ne dere,do i prishet mendja ndonje shushke :p

Back
Lartë