Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ke humb fare tiNo pelqen!
Skam pase dritaKe humb fare ti
I pagove tani? Apo me gjeneratorSkam pase drita
I mora borxhI pagove tani? Apo me gjenerator
Sa naze keni ju te qeverise@centos na rregullo kete me color te kuq {Nt2 IRCD/Staff} se na shkonnn?
Pse ka dal nami qe kam ik eee?@Noah po ti ktu ?
Melo padiskutim qe ti dhe te gjithe ne kemi te drejten e pelqimit ose mos pelqimit te dickaje,,un nuk te kerkova ta pelqesh me zor apo jo?? Te kerkova vetem te vlersohej puna dhe mundi i atij qe e krijoj gjithe kete,nejse kesaj pjese sdua ti jap me shume fokus.Mendimi yt dhe e vlersoj apsolitisht.
Nuk ka diçka tê çuditshme tek e vërteta,por çdo njeri di si të veproj, nji urim ma shumë apo ma pak nuk po ban ndryshimin..
Unë i uroj jo vetm @centos poor çdo kujt t'ken sa ma shumë suksese dhe arritje atje jasht nga ktu..
Më fal por nuk i them dot urime për ktê, kur nuk më plq se them dot, urime centos se sh bukur e ka ba, dhe me mend e mija tê them , nk mê plq.
Ashtu si nuk i them kujt zmr, shpirt, dritê , apo dëegoj puthje, përqafime kur nuk i ndjej ..
Ama nqs i them kto unê vërtet i mendoj dhe i ndjej, me pak fjal nk mê plq me ba sikur..?
Edhe sa i përket shkrimt unë preferoj atê që citova ma sipër. Shiko sa estik kaa.
Ja ktë e ke kudo,por shije dhe prefernca tê ndryshme.
Here tjeter thuaj te te jap une ndonje kov korend mos mer me borxhI mora borxh
Sepse ka format ndryshe:Ta gezojm!
Vetem ate butonin si rrufe pse nuk eshte me ?
Ca tbojm kemi shije te komplikuaraaaa??Sa naze keni ju te qeverise
E ke prezent:@centos te lutem shiko pak ate opsionin qe te lejon te shikosh komentet e fundit flm
Ta paca borxhHere tjeter thuaj te te jap une ndonje kov korend mos mer me borxh
Flm o shefi ?Sepse ka format ndryshe:
Por do mundohem ta kthej ne Jet![]()
Me te drejt ja direkt:@centos na rregullo kete me color te kuq {Nt2 IRCD/Staff} se na shkonnn?