• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Sondazh Me Anetaret e Forumit.

Jeta eshte e bukur me te gjitha stinet!
Ku e mira dhe e keqja ecin bashke e calojne pa njera-tjetren!
Cdo dite nuk jemi dhe ndjehemi njesoj, sikurse jo me te gjithe jemi njesoj!
Dhe i falenderoj te gjithe per pranine e tyre, komunikimin, bisedat, prurjet e tyre ne forum, sepse jane bere te gjithe pjese e jetes time, sikur me kane bere te ndihem mire apo keq!
Nga e mira marr gezim sepse lumturohem, por dhe nga e keqja marr mesim te permiresohem!
Ju kam xhan te gjitheve dhe nuk duhet te harrojme se dashuria dhe gjithcka, nis nga vetja♥️

per mua jan te gjithe njerez dhe kam respek per te gjithe dhe kur kan shaka me fije te holle idiotlliku por pra kam respekte.nuk mund te ndaj dike si me te mire spo me te bukur apo me intelektual sepse cdo kush ka nje fare bukurie nje fare mencurie nje fare intelektualite qe nuk e ka tjeteri.per aq kohe sa cdo kush respekt dhe nuk fyen njeri tjeter per mua jan
te gjithe ok dhe plotsojen njeri tjeterin me bukrin mencurin dhe intelektual duke mare nga njeri tjeteri?????

Ktu duke perfshi tgjith si cunat si goca dikush do vemendje dikush bo si mendjen e madhe dikush o i urt e dikush o i keq ktu te gjith jan te ndam ktu asnjo ska pse tboj si i mir as shefat e as antaret secili ktu ka nje grup shoqeror qe vetem me ata do flasi apo do komentoj secili ka nje grup shoqeror ku esht kriju ktu qe nqs ai esht gabim te tjeret e mbrojn secili ktu ka nje grup shoqeror qe kur osh puna me than kush esht me i miri thojn per njeri tjetrit ktu secili ka nje grup shoqeror qe meren me njeri tjetrin e me tjert jo as qe duan tia din a ka antar tjer a jo ktu shum cuna jan tyj vujt per i cop () e kuptojn vet ata kshuqe asnjo mos boni si i mir e asnjo mos boni si i keq se osh turp per ne qe jemi ktu ne boll pak jemi eme shum pordh seshim kshuqe lejini budalliqet si shefet si antaret si tgjith se o turp prz a mir ktu perfshiva ene veten e mos te guxoj njeri tma fshij komentin nga ju shefet a mir

• Pëlqej
Reactions: .
Kam kohe qe vras mendjen duke menduar qe cfare gjeje pozitive marrim nga ky forum sa mund te bejme dike te mendoje dhe te reflektoje rreth atyre qe postojme ,a ka dicka te dobishme qe perfitojme sa here qe hyjm ktu ? kam nxjerre disa konkluzione te miat te cilat jane : shoqeri ska , respekt per njeri tjetrin deri diku , dashuri sbehet fjale sepse dashuria virtuale nuk egziston , forumi eshte i ndare ne grupe te vogla qe sejcili ka ato fragmentet e veta qofte ne replika qofte ne postime , po keshtu dhe grupimi ne lojen e famshme te ludos , me pak fjale na mungon serioziteti sinqeriteti duke u ngushelluar me shprehjen hemo se ne forum jemi ,po seshte keshtu sepse ka dhe njerez te drejte e te sinqerte te cilet sjan vecse viktima sepse sna intereson realiteti ,gjithsesi duke e ditur mire se ku hyj dhe ku shkruaj po bej dhe un lojen qe ben cdo kush tjeter dhe jam ne rregull me veten time

Anabela
Doja te beja me ju miqt e Forumit nje sondazh lidhur me anetaret e forumit.
Ju thjesht do plotesoni ket anketen poshte.
Kush mendoni ju se eshte:
☄☄☄☄☄☄☄☄☄☄☄☄☄☄☄☄☄
1-me i zgjuari/ra
Zgjuarsia është fushë e gjërë, ndaj nuk mund ta them vetëm një emër.

2-me i bukuri/ra
Bukuria është relative. As këtu nuk mund të përcaktoj dikënd.

3- kush bon ma shume humore ne forum dhe
Nuk i njoh të gjithë antarët që të konkludoj.

4-kush eshte shoku/shoqja me i/e mire qe keni gjete ne forume.
Janë shumë dhe të gjithë të mirë.

p.s. koha është gjëja më e shtrenjtë që kemi, ndaj kur ja dhuron dikuj, ai person me siguri është: më i zgjuari, më i bukuri, më me humor dhe shok i mirë. ?

Doja te beja me ju miqt e Forumit nje sondazh lidhur me anetaret e forumit.
Ju thjesht do plotesoni ket anketen poshte.
Kush mendoni ju se eshte:
☄️☄️☄️☄️☄️☄️☄️☄️☄️☄️☄️☄️☄️☄️☄️☄️☄️
1-me i zgjuari/ra
2-me i bukuri/ra
3- kush bon ma shume humore ne forum dhe
4-kush eshte shoku/shoqja me i/e mire qe keni gjete ne forume.
-Une mendoj se:
Me i zgjuari/ra jane shume ketu.
Nga ata qe njoh eshte @Soul @Erla.
Humor une e @soul? @Frank @MrCool @Moonlight @Ai_Tipi @Senseo @Milanisti @Pinki @ANGELIQUE @Sara qe te shkrine @Amara_La_Negra @Weda e shm te tjere qe sme kujtohen per momentin. Ahhhhh dhe @Stronzino qe e tepron noiher?
Shoku/shoqa
Hmmmmmmmmmmm
Mendoj se shumica ketu,me germa kuptohet.
Nese keni deshire jepni edhe ju mendimin tuaj.
Flm?
1. @Rrelse
2. @Claa
3. @Imp4ct ,@Ai_Tipi @Loku_t
4. @The_Joker @Sole

Back
Lartë