• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Snapchat-i po vjen me një dron praktik e të vogël – ky është çmimi i pajisjes

Kresha

A pretty face can never trick me
S-Mod
LV
0

1651261025399.png

Më shumë se pesë vjet pasi publikoi Spectacles, Snap rikthehet me një produkt të dytë harduerik, dhe këtë herë pajisja fluturon.

Siç bëhet e ditur, Snap krijoi një dron, transmeton Telegrafi.

I quajtur Pixy, pajisja e vogël e verdhë ngrihet nga dora e juaj, ju ndjek përreth dhe kap video të cilat mund të dërgohen në Snapchat.

Kjo është përpjekja e aplikacionit Snap për të krijuar një dron më miqësor dhe më i qasshëm se produktet e tjera në treg.

Pixy është në dispozicion në internet për 230 dollarë në SHBA dhe Francë duke filluar nga e enjtja. Ndryshe nga shumica e dronëve ekzistues, është mjaft i vogël dhe i lehtë për t’u futur në xhepin e pantallonave. /Telegrafi/

Back
Lartë