• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

“S’më pl*s, do i paguaj unë dhe të tuat”/ Polici me leje për testin e drogës, si ndodhi vrasja banale në market

Nete2

ⓃⒺⓉⒺⒹⓎ.ⒸⓄⓂ
ANETAR ✓
LV
0

Të tjera detaje janë zbuluar nga ngjarja e bujshme e ditës së djeshme, ku një 29-vjeçar u vra brenda një marketi në Tiranë për arsye banale.

Orgest Drazhi, miku i viktimës Jurgen Duka, u arrestua ditën e sotme nga policia e Tiranës nën akuzën “moskallëzim krimi”.

Në dëshminë e këtij të fundit të dhënë tek autoritetet janë zbuluar arsyet dhe dinamika e gjithë ngjarjes që vetëm në 30 sekonda çoi në vdekjen e një të riu.

Mesa duket, sipas dashmisë së Drazhit, nuk ka qenë radha ajo që i ka futur në debat të rinjtë, por një xhest i Dukës.

“Nuk më plas mua, unë do t’i paguaj dhe të miat dhe të tuat,” mësohet t’i ketë thënë Jurgen Duka. Kjo gjë ka acaruar Arbër Sulën, i cili ka kundërshtuar me forcë këtë “nder” nga Duka.

Gjithashtu mësohet se Sula, me profesion punonjës policie në Dibër, ndodhej në Tiranë pasi kishte marrë leje për të bërë testin e drogës.

Të tjera detaje janë zbuluar nga ngjarja e bujshme e ditës së djeshme, ku një 29-vjeçar u vra brenda një marketi në Tiranë për arsye banale.

Orgest Drazhi, miku i viktimës Jurgen Duka, u arrestua ditën e sotme nga policia e Tiranës nën akuzën “moskallëzim krimi”.

Në dëshminë e këtij të fundit të dhënë tek autoritetet janë zbuluar arsyet dhe dinamika e gjithë ngjarjes që vetëm në 30 sekonda çoi në vdekjen e një të riu.

Mesa duket, sipas dashmisë së Drazhit, nuk ka qenë radha ajo që i ka futur në debat të rinjtë, por një xhest i Dukës.

“Nuk më plas mua, unë do t’i paguaj dhe të miat dhe të tuat,” mësohet t’i ketë thënë Jurgen Duka. Kjo gjë ka acaruar Arbër Sulën, i cili ka kundërshtuar me forcë këtë “nder” nga Duka.

Gjithashtu mësohet se Sula, me profesion punonjës policie në Dibër, ndodhej në Tiranë pasi kishte marrë leje për të bërë testin e drogës.
Çfar polici eshte aj kur edhte drogirash cfar shteti ncncnc

Shteti duhet te riformoje policine e shtetit, te hetohet cdo polic, para se te filloje profesionin, per arsye si rasti ne fjale, smund te ket polica me 6 muj kurs!

O shqiptar!

-respektoni rradhen sepse duke respektu ate respektoni veten

- respektoni njerzit kur flasin dhe rebelimin kultivoje si akt parimore

kam vite te tana qe flas per ca rregulla minimale qe duhet me respektu.

Burimi i ktij krimi asht te qeverria
  • polic kriminel
  • ai qe u vra recidiv ne shkelje te ligjit

Shqipnia asht kthy ne hambar droge me te rinje qe jane tane kohen nan efektin e landeve narkotike …

Kur don me vra nje popull nuk ka rruge ma te mire

I lumte dora atij policit, te isha une ua kisha *** te gjitheve! Lloj-lloj palle te del perpara si garip, "dy duar per nje koke" thote populli. Betohem ne zot te kisha qene une i kisha vrare te gjite b*****at. Nuk preket burri me dore!

I lumte dora atij policit, te isha une ua kisha *** te gjitheve! Lloj-lloj palle te del perpara si garip, "dy duar per nje koke" thote populli. Betohem ne zot te kisha qene une i kisha vrare te gjite b*****at. Nuk preket burri me dore!

Nuk vritet robi per aq dhe as burri qe eshte burre nuk vret per aq …Vetem langaraqet e bejne k’te pune .

Polici nuk beri ndonje trimeri te madhe ne krye te detyres.. qe ti lumte dora, mah .?

Back
Lartë