Lovjuuuuuuu ika svi mo ????puq e ki oj zemrre rushhh @Anabela ke nje mendje oj lovuuu thuuuu si thu ??????ene kjo amorja imee offf mooooo?????????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lovjuuuuuuu ika svi mo ????puq e ki oj zemrre rushhh @Anabela ke nje mendje oj lovuuu thuuuu si thu ??????ene kjo amorja imee offf mooooo?????????
sheh tani qe I thashe per ashtu hahah oj shefe hahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahah o lot placcc heee lovuuu thuuuu ec ketu se pasaaaaaaaa????????????????Lovjuuuuuuu ika svi mo ????
Dhe ti menjefjal ?
????????????????sheh tani qe I thashe per ashtu hahah oj shefe hahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahah o lot placcc heee lovuuu thuuuu ec ketu se pasaaaaaaaa????????????????
Bahhhhhh te gjitha pa rrujt e mbakan ktu ?Une se rr uj fareee e le shkurre per fjalt ??
Ca bohet ktu ??Se mos me sheh @Chilling e na ndan moj, kush o ky??
Ber zodin as menoj kshu gjonash se kom fryke se flas pergjumesh haj edhe nai laper ujti eshte lluks ?@Ai_Tipi tani ben sikur fle ? e mendon sa femrave ua mori e ua dha zemren ?do e slaps me 1 got uj nga mesi i nates ?
Ca bohet ktu ??
Bahhhhhh te gjitha pa rrujt e mbakan ktu ?
Hahahahah ? mire qe ngjite ? mos ik mo ?Ku di o amore te gjujn si top her ke tjetri her ke tjetri ?? shyqyr te ti rash mire jam ngjit ??
??Tjeret jan bo te urte e kam frike se turren mu, me i permend??
Hudhi te dy syt tani ???ti
@Rino ti hidh ?? apo nje krejt ??Hudhi te dy syt tani ?
Per mu hudhi krejt ?@Rino ti hidh ?? apo nje krejt ??