• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Skënderbeu do titullin me Kukësin

centos

🅵🅾🆁🆄🅼🆂🅷🆀🅸🅿.🅲🅾🅼
ANETAR ✓
LV
0

vllaznia-partizani-401x240.jpg
Vllaznia në garë për mbijetesë ndaj Laçit.

Një fitore e Skënderbeut me Kukësin të dielën do t’i jepte matematikisht titullin kampion.

Korçarët duan ta festojnë titllin në shtëpi. Trajneri Ilir Daja i gëzohet rikthimeve si ai i portierit Orges Shehi.

Kapiteni mendon se është momenti i duhur për të mbyllur çështjen e trofeut.

Orges Shehi, kapiten i Skënderbeut: “Ne na intereson ta mbyllim sa më shpejt dhe të jep kënaqësi kur e arrin me një rival direkt”.

Pritet që tifozeria të mbështesë Skënderneun, pasi biletat po shiten me ritëm të shpejtë.

Po të dielën do të luajë edhe Vllaznia me Laçin, por me një objektiv tjetër.

Ernest Gjoka, trajner i Vllaznisë: “Që në momentin që kam ardhur e deri më sot kam thënë që jemi për mbijetesë. Në këtë kampionat dhe me këtë garë ne do të kemi luftën deri në fund”.

Vllaznia duhet të bëjë kthesën pas dy humbjeve radhazi.

Superliga ka mbërritur në javën e 31 dhe çdo gabim kushton, veçanërisht për qëndrimin në kategori dhe zonën Europiane.

Back
Lartë