• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Skedina ime per sot

e or ti shoqe ndeshje Teke per ti futur 200 300 euro apo 4 5 ndeshje ti fusesh 20 kete po te them.

turqin 1 Serbin GG e mendoj.. Spanjen me Shqiperine 0-2 Gola dhe italin jam tek Golgoli.. ke dhe Belgjik Suedi U21 jam per over 2.5

lart 10.5 italin me korne dhe turqi island 3+ 4 i shko koef

Sjan ggjo jo .. Ke ukrainen 2/3+ & kroatin 1/1-4+ :p pabrek sot cunat lool

e pash zemra e pash.. po un sja rrezikoj leket asaj 1/3+ tend me 1.75 ose 1.9 se ke 2 Rezultate ne nje Koficent o shpifs ;)

Kam luajtur edhe 1-3 ndeshje rreth 50 euro per me shume nuk ma mban xhepi me thene te drejten.

ke tek ndeshje sot ;) futi ndonje 100 se ajo qe me dhe mua dje futi 100 euro na nderoj Brazili ;)

P.S nuk e loza :)

Ketu ne gjermani jane shume vk sepse nuk ka opsione me korrne me kartona etj..

Back
Lartë