• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Skedina e javës

U

Universal

Guest
E hapa këtë temë, për të ndihmuar nacut për të bërë sa më shumë lekë.
Këtu mund të postojmë skedinën e javës dhe pse jo faqet të cilat ju ndihmojnë të shikoni ndonjë ndeshje me rezultate..

Pres kontributin e cunave :D:)

P.S për sot.

View attachment 1426

Do ta fshi temen se i lini neper lloto rrogat:p

Neser 5 neshje tsigurta.Veri dhe ti dorina i 5 mi leksh e tblesh ate fustanin qe ke postu ke ajo tema modes lol

Neser 5 neshje tsigurta.Veri dhe ti dorina i 5 mi leksh e tblesh ate fustanin qe ke postu ke ajo tema modes lol
Nuk luj skedina une....fustanet i blej me djerse e mund jo me basteo_O

nuk te akuzum mi se i ble fustanet m baste po se del i fustan qyl neser so keq
Jo jo
Si bi qylit une

Ps: mos e boni chit-chat se do na rrafin.:D

Shyqyr mer shpifs [emoji14]

Sent from my SM-G900V using Tapatalk

Charlton me.la tek nje tjeter per 800€ shyqyre se e di si loz neser ai shoku :D apapa

Milan lart me 11 korne
Crotone - benevento 1

Sent from my SM-G900V using Tapatalk

Nuk ka Ndeshje t sigurta o vllai :) ndeshje qe kan nje % te madhe per te dale. Se te sigurt skemi asgje.

Back
Lartë