• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Skedina e javës

merr 6 neshje aty ishalla skap ate 1 apo 2 qe do mdjegi
Hahahaha ja te jap I menje si budalla I zgjut qe jom :D dortmund - Real Madrid lart me 11 korne , Monaco - Porto 3+ , Morecambe - Luton 3+ , Apoel - Tottenham 2 , Manchester City - Shaktar 2+ pj 1

Sent from my SM-G900V using Tapatalk

Hahahaha ja te jap I menje si budalla I zgjut qe jom :D dortmund - Real Madrid lart me 11 korne , Monaco - Porto 3+ , Morecambe - Luton 3+ , Apoel - Tottenham 2 , Manchester City - Shaktar 2+ pj 1

Un them Monaco 1sh e kam dhe i fiksim qe fito dortmundi :D

Si dihrt jo po per nsr ke Parisin 1 I madh .. Bayern si lu as nojer v.g

fa5794e5a29e393341522d70a81ab9a5.jpg

S'dua te filloj te loz se me iken koha ne flashscore :p

Por se ç'kam nje mendje Dortmund gg3, Monaco 1, paris 11+, Napoli 4+.. Si thoni ?

Barcelona Over 10,5 Bayern Over 10,5 dhe per Celtic jam 2,se esht shume i frikshem ne Kundersulm me keto Skuadrat e mesme,mos te them e ke dhe over 10,5 se lozin ne krahe keta te Celtic

Back
Lartë