• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Skandali, Abcom lë pa shërbim klientët në Tiranë pa asnjë paralajmërim

centos

🅵🅾🆁🆄🅼🆂🅷🆀🅸🅿.🅲🅾🅼
ANETAR ✓
LV
0

internet-600x319.jpg
Një numë ri konsiderueshëm klientësh të kompanisë së internetit ABCOM në Tiranë janë përballur me mungesën e pashpjegueshme të shërbimit për të cilin kanë paguar në fillim të muajit.

Pa asnjë shkak të njoftuar dhe pa asnjë paralajmërim, kompania u ka ndërprerë sinjalin dhjetëra abonentëve familjarë në orët e pasdites dhe anomalia vazhdon ende.

Qytetarët thonë se kanë telefonuar numrin e shërbimit ndaj klientit dhe pasi kanë pritur sekretarinë telefonike për më shumë se një minutë, të gjithë linjat dalin të zëna.

Më pas janë detyruar të komunikojnë me mesazhe me operatorët të cilët u kanë thënë se “kemi një problem i cili ka afektuar disa nga klientët tanë, jemi duke punuar për ti dhënë zgjidhje sa më shpejt”.

Kjo nuk është hera e parë që kjo kompani shkakton ndërprerje të tilla shërbimi për një kohë të gjatë në kohën kur shërbimi u nevojitet më shumë abonentëve familjarë.

Back
Lartë