• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Skandal i ri i kurdisjeve në Serie A– të përfshira klubet e mëdha

centos

🅵🅾🆁🆄🅼🆂🅷🆀🅸🅿.🅲🅾🅼
ANETAR ✓
LV
0

Screenshot_16-2-401x281.jpg
Në futbollin italian sot ka shpërthyer edhe një bombë mediale, që mund të dridhë themelet e industrisë së futbollit në këtë vend. Fjala është për një sërë ngjarjesh të para disa viteve, por që përfshijnë klubet më të mëdha në këtë shtet.Ish-presidenti i Juventusit, Giovanni Cobolli Gigli ka thënë një deklaratë të papritur përpara ndeshjes së Zonjës së Vjetër kundër Romës, kanë raportuar sot shumë media në Evropë.

Cobolli Gigli u emërua president i klubit pasi që Juventusi iu rikthye në Serie B në verën e vitit 2006.“Juventusi u rikthye në verën e vitit 2006. Është e drejtë ta pranosh këtë, por mendoj se procesi ishte pak aventurë, faktorët mund të shpërfilleshin dhe përgjimi i klubeve të tjera u fsheh.“ Unë mendoj për Interin, për shembull. Më vonë doli në dukje se Interi ishte përfshirë edhe në skandalin, prokurori federal zbuloi atë, por aktakuza ishte bërë e ndaluar nga statuti deri atëherë “.“Serie B është shumë e ashpër, ishte e komplikuar sidomos në fillim.

Ishim me fat që kemi kampionë si Buffon, Chiellini, Camoranesi, Nedved, Del Piero dhe Trezeguet. Ata kuptuan se duhej të ishin të përulur dhe arritëm të fitonim ligën “, ka deklaruar Gigli.

Back
Lartë