@STONE_HEAD ma ke lon seen yvoo ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Qeke si puna ime ti ? tek here ta provosh tha ter jeten do ma kerkosh ?Tma kishe lon, asnji venin tim zdo e kish zon.
Per tek her jam si makina me bateri t rame un byrazer po se terhoqe ja km ska shenja jete ?Qeke si puna ime ti ? tek here ta provosh tha ter jeten do ma kerkosh ?
kuuu more pz sdo kem kem pa ku ???@STONE_HEAD ma ke lon seen yvoo ???
Lexoje pra siper ca kam shkrujt per ty ishte ??kuuu more pz sdo kem kem pa ku ???
ku o lal se jam qeru e une pz me falLexoje pra siper ca kam shkrujt per ty ishte ??
Isoj mos luj mo por te oakten kina llafin e mire edhe majm veten me gajrret se ktu shit men sa dush nuk ka femna kurioze qe te thon tja thy turit ijer ktit me te von nprove ?Per tek her jam si makina me bateri t rame un byrazer po se terhoqe ja km ska shenja jete ?
Ke ashu gjo po thonjs ????ku o lal se jam qeru e une pz me fal
kete po thu se kam pa pz le qe ku ta dij une isht per mu 2 sorra nje gallof Haha tiE lale ke ashu gjo ???
Vdeksh ??????????kete po thu se kam pa pz le qe ku ta dij une isht per mu 2 sorra nje gallof Haha ti
amin hahahahahahhaVdeksh ??????????
Duro re do dal naj njona qe i ha mola permrena dhe thot kto rrejn do i provoj tek e tek se 2she bashkimi bo fuqin thon ?Isoj mos luj mo por te oakten kina llafin e mire edhe majm veten me gajrret se ktu shit men sa dush nuk ka femna kurioze qe te thon tja thy turit ijer ktit me te von nprove ?
Hahahahahahahahahahaha vallaj byrazer simas eres qe o tyj fry mutt ka oer te ron tha ?Duro re do dal naj njona qe i ha mola permrena dhe thot kto rrejn do i provoj tek e tek se 2she bashkimi bo fuqin thon ?
Pakten do mburrena kur tna vij era ashu i thona kena ngaterru vrym hahahahhahahaHahahahahahahahahahaha vallaj byrazer simas eres qe o tyj fry mutt ka oer te ron tha ?
Sa i shpif ??????? cna laparose nmutet ???????Pakten do mburrena kur tna vij era ashu i thona kena ngaterru vrym hahahahhahaha
estaaaaaaaaa don se estassssSikur i here ne jete te kisha pi i kafe me @Sunflowergirl![]()
Mos e permend me LoL se mka ?estaaaaaaaaa don se estassss