• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Si të dëgjoni një telefonatë përsëri në Android

Alboy

What????
ANETAR ✓
LV
0

Nëse dëshironi të dini se si të dëgjoni një telefonatë me një telefon celular Android, mund ta provosh RMC: Regjistruesi i Thirrjeve Android. Isshtë një aplikacion falas shumë i vlefshëm që punon në shumë modele të celularëve (përfshirë ato më të vjetër dhe / ose më të lirë).

Sidoqoftë, duhet të merret parasysh që fatkeqësisht në disa pajisje ofron një cilësi regjistrimi disi të dobët, veçanërisht në lidhje me bashkëbiseduesin. Përndryshe nuk ka asgjë për t'u ankuar.

Për të përdorur RMC: Regjistruesi i Thirrjeve Android, shkoni te Luajnë Store, jep për të instaloj tashmë pranoj dhe prisni që aplikacioni të shkarkohet dhe instalohet në pajisjen tuaj. Pastaj filloni aplikacionin duke shkuar në ekran ku grupohen të gjitha aplikacionet në celularin tuaj dhe duke klikuar në ikonën e tij.

Pasi të shfaqet ekrani kryesor i RMC: Regjistruesi i Thirrjeve Android, pranoni kushtet e përdorimit duke shtypur butonin pranoj, vendosni shenjën e kontrollit pranë artikujve Aktivizoni shërbimin për të aktivizuar regjistrimin automatik të thirrjeve dhe më pas të zgjidhni nëse do të fshehni apo jo referencat e aplikacionit gjatë thirrjeve telefonike.

Nëse preferoni ta mbani aplikacionin të dukshëm me njoftime pasi telefonata të ketë mbaruar dhe nëse dëshironi të shfaqni edhe një ikonë të veçantë në shiritin e statusit Android, lini të gjitha cilësimet siç janë. Nëse jo, hiqni shenjat e kontrollit pranë artikujve Trego njoftimin > Shfaq vlerësimin.

Sapo të bëhet kjo, aplikacioni do të fillojë të funksionojë pa pasur nevojë të ngrini gishtin. Prandaj, regjistrimi i thirrjeve telefonike do të bëhet plotësisht automatikisht. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të përgjigjeni në telefon dhe të bisedoni.

Pasi mbaroi thirrja telefonike, unë isha në gjendje të dëgjoja gjithçka përsëri direkt nga aplikacioni. Pra, thjesht hapni RMC: Regjistruesi i Thirrjeve Android, prekni skedën Unclassified bashkangjitur në ekranin kryesor, shtypni emrin e regjistrimit për të dëgjuar dhe trokitur në përbërje PLAY në menunë që hapet.

Unë gjithashtu theksoj se pasi të keni prekur emrin e një regjistrimi, si dhe të keni filluar luajtjen duke shtypur PLAY, ju mund të kryeni veprime të tjera: arkivoni telefonatën në listën e regjistrimeve të rëndësishme ( Kaloni te Rëndësia ), riemërtoni rekordin, ndani skedarin audio përmes Bluetooth Ose me email ( pjesë ose fshini atë ( Heq ) Nëse, nga ana tjetër, dëshironi të rregulloni cilësimet e aplikacionit, duhet të trokitni lehtë mbi butonin menu telefonit dhe konfigurimin bashkangjitur në shiritin anësor në të majtë.

Edhe ketu burimin si ne cdo artikull tjeter

Shkarko ne googleplay RMC dhe lexo...............

Shkarko ne googleplay RMC dhe lexo...............
Nuk eshte tema e shkarkimeve
Kur te hap nje teme te lajmit, duhet burimin nga e merr, nese se vendos, tema shkon ne kosh.

Back
Lartë