Po po ajo femra tjeter duke eshte femer!Ne fakt jemi duke pare nje femer sexy qe po kalon ne rruge , por kthejme koken mbrapa instiktivisht per te pare nese po na vezhgoni ??
??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po po ajo femra tjeter duke eshte femer!Ne fakt jemi duke pare nje femer sexy qe po kalon ne rruge , por kthejme koken mbrapa instiktivisht per te pare nese po na vezhgoni ??
Jane bere burra , qe ja henkte baba bycen ... i kam shperndare neper forume??Ore kokqyp (uuueeee sa kisha pa ta përmëndur ????) po unë se hedh kokrrën e lotit,sikur nnaaaaaa ta bëjn ? ?? tjetër mo ??? i fshij vet lotët,ka çarçafë me bollëk ???? ore qyp se stë kam pytur? si janë punkët e vegjël? ? se mos mi ke çuar ke shpija e fëmijëve??? se të piu e zeza ???
Edhe ajo eshte duke qare per dike , ka nevoje per nje shami ?Po po ajo femra tjeter duke eshte femer!
??
Ne dukje eshte femer!???Edhe ajo eshte duke qare per dike , ka nevoje per nje shami ?
Na re mortje,se mos zejn dashnore motrat ??????Jane bere burra , qe ja henkte baba bycen ... i kam shperndare neper forume??
U kam vene damke une , e njohin njeri tjetrin ??Na re mortje,se mos zejn dashnore motrat ??????
E jo jo ... se e dalloj mollen e Adamit , nuk genjehem kollaj ?Ne dukje eshte femer!???
C pate o centos , pse e perzjen allahun ne punet e robit ? ?Oooooooooooooooo Allah mos e bej as kend te rikthehet ne vendin ce ishte!
Po ai i cakto punet e robit te tiC pate o centos , pse e perzjen allahun ne punet e robit ? ?
Ai vendos rregullat centos , robit i ka bere dhurate vullnetin e lire . ?Po ai i cakto punet e robit te ti
por c'do gje varet nga ai, pa pasur ai vullnet nuk ndodh asgje.Ai vendos rregullat centos , robit i ka bere dhurate vullnetin e lire . ?
Shyqyr që u tregove njëher baba i zgjuar???se thash na u shthur familja???U kam vene damke une , e njohin njeri tjetrin ??
Linda rei!E jo jo ... se e dalloj mollen e Adamit , nuk genjehem kollaj ?
Never say never thote robi ?por c'do gje varet nga ai, pa pasur ai vullnet nuk ndodh asgje.
Por une s'do kthehesha asnjehere me nje ish timin kurr ic:
Mund te ngelim miq por jo te kthehemi ke rruga e Librazhdid ku ngelem jojojo
vAllahi e kam bere 1 here eyhaaaaaaaa ca gabimi kam bo pupupupupupuNever say never thote robi ?
Une s jam rikthyer ndonjihere , po kurre nuk i dihet ?
Kam rastisur ne nje dyqan celularesh me ate .... e kishte zerin si bariton?Linda rei!
?
Pse ore gabim... maksimumi je kthyer pas ne kohe dhe ke testuar veten. Si ishe ti me pare dhe si ishe me pas me floke te rena ?vAllahi e kam bere 1 here eyhaaaaaaaa ca gabimi kam bo pupupupupupu
????Kam rastisur ne nje dyqan celularesh me ate .... e kishte zerin si bariton?
Jo Jo ishte shum gabim e sdo e beja kurr me e as keshille sdo jepjaPse ore gabim... maksimumi je kthyer pas ne kohe dhe ke testuar veten. Si ishe ti me pare dhe si ishe me pas me floke te rena ?