Ju dua shum
Qy ....sa i drejte djali
@Tulipan tregojunpak qe ka bere adresen gabim duhet tek diskutimet shoqerore ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ju dua shum
Un sdi për veteQy ....sa i drejte djali
@Tulipan tregojunpak qe ka bere adresen gabim duhet tek diskutimet shoqerore ???
Megjithëse tani që po e mendoj duhet tek tashuri e pasion ?Qy ....sa i drejte djali
Nga cili katun? ??po katunare jam unn more hahah e pse jetoj ne qytet e njoh disa gjona????????????
vithekuq????????Nga cili katun? ??
Hi njihemi??Me
Forum pse ?
Skam qen ndonjehere ??vithekuq????????
vithekuq????????
Faleminderit,sjam e interesume!Hi njihemi??
hahaha po ne qinam????????ke qene re gahahahhahahahSkam qen ndonjehere ??
Po nga emri mduket interesant. Kam dgjuar dhe kenge per vithekuqin
Deri ne kryevidh kam vajt nkavaje ????
![]()
rri se me ra ne telf ne drek filloj sme ke mar telf pupupu 3 or logje????????????I thash tezes qe tregon ????
Edhe un ??Ju dua shum
Qyqa kujt i ke than ?? ti presim ne mesin ton ngroht te rit si thua ??Waaaa @Nerv i tkam thene kaq here sme the njhere dhe une ??????
Sot e shkrepe direct ti
hahahhahahah to les te mala gahahahahahahhahahahha
Mire e ke ??? njejt do beja dhe une ?Qyqa kujt i ke than ?? ti presim ne mesin ton ngroht te rit si thua ??
Hajde ???Mire e ke ??? njejt do beja dhe une ?
/me Mer batanijen dhe shkon kerkon ndonje vend te ngrohte se duhet me liru vendet e ngrohta per trinjt