Opa njeher une e thash me shaka,ti me qe u preke kaq shum emocionalisht na falKam hallin tem , ste pelqen me dhan mendim tamom ,ski nevoj me nderhy hic .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Opa njeher une e thash me shaka,ti me qe u preke kaq shum emocionalisht na falKam hallin tem , ste pelqen me dhan mendim tamom ,ski nevoj me nderhy hic .
elaboroje pak, zj. Zana, pse mendon që është bullshit*?
Vërtetë dhe shumë sinqerisht të kërkoj ndjesë për keqkuptimin. "Zana" ishte thjeshtë emër i parë që më erdhi në mendje dhe nuk e kisha aspak me juve. Ju jeni një zonjë e respektuar. Ndërkaq, për përmbajtjen e asaj që thash nëse mendon që ja vlen të diskutohet unë jam i gatshëm, kurdo që jeni edhe ju.Everything it’s bullshit… first of all meso qe te diskutosh & argumentosh pa personalizuar temen , secondly nuk te njoh se Kush je .. and third perceptimet dhe paragjykimet e tua , they don’t define me .
A total waste of time .. u tagged me and used my name .. se pak emra te tjere ke ti per te perdorur si shembull .. hipokrit, hajt bye .Vërtetë dhe shumë sinqerisht të kërkoj ndjesë për keqkuptimin. "Zana" ishte thjeshtë emër i parë që më erdhi në mendje dhe nuk e kisha aspak me juve. Ju jeni një zonjë e respektuar. Ndërkaq, për përmbajtjen e asaj që thash nëse mendon që ja vlen të diskutohet unë jam i gatshëm, kurdo që jeni edhe ju .
I didn't tag you!A total waste of time .. u tagged me and used my name .. se pak emra te tjere ke ti per te perdorur si shembull .. hipokrit, hajt bye .
"Ujku qimen e nderron por zakonin se harron" eshte nje thenie per ti shpetuar te keqes!
Mos i beso kurre, por kurre, dikujt qe te poshteron dhe te lepihet sipas oreksit!
Jesssss zemra imeMos ju largo fare