Çlidhje kan femrat ketu? Ka edhe meshkuj ketu? po flasim ne pergjithsiMe pak fjal femrat nuk jan ne gjendje te ruajn ekujlibrat![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Çlidhje kan femrat ketu? Ka edhe meshkuj ketu? po flasim ne pergjithsiMe pak fjal femrat nuk jan ne gjendje te ruajn ekujlibrat![]()
Un i shoh gjerat me thell prandaj dal ne kto konkluzjone nuk esht qe boj dallim ose them qe jam me i miriÇlidhje kan femrat ketu? Ka edhe meshkuj ketu? po flasim ne pergjithsi
Mire??Un i shoh gjerat me thell prandaj dal ne kto konkluzjone nuk esht qe boj dallim ose them qe jam me i miri
Në fakt 2 kokrra që un kam fut në ignore jan femra ?Çlidhje kan femrat ketu? Ka edhe meshkuj ketu? po flasim ne pergjithsi
ja ke fut me te drejt apo nga qe ke antipati per seksin e njejt ??Në fakt 2 kokrra që un kam fut në ignore jan femra ?
Ahh kto femrat ?Në fakt 2 kokrra që un kam fut në ignore jan femra ?
Është ai helmi që the tija ke fut me te drejt apo nga qe ke antipati per seksin e njejt ??![]()
nuk doja tma thojeËshtë ai helmi që the ti
Ma paska fut kjo muaNë fakt 2 kokrra që un kam fut në ignore jan femra ?
???nuk besojJam bere grifshe fare ?????
???nuk besoj