• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Si ishte per ty viti 2021 ,?

Mignonne

S.E.N.T.??
STAFF
Adm Nt2
LV
0

Ne funde te vitit te gjithve na ndodhe te bejm nje bilanc te ndodhive qe kemi perjetuar brenda vitit qe po lem pas.
Ky vite per mua pershembull ka qen plot aksion,thriller,dashuri,lot,dhimbje,te qeshura pa fund,kam perjetuar gjera te cilat me pare nuk i kam ndjer,jam zemeruar,rrezuar,semurur pafund ? kam kaluar disa here ne brisk dhe serisht jam ngritur.
Duhet te jemi mirenjohes ndaj jetes qe jemi akoma gjall,duke pare dhe vlersuar qe rreth nesh shume jan larguar nga kjo bote,duhet te vlersojm qe jetojm dhe kemi shendetin tone?.
Jam shume mirnjohese ndaj dikujt qe ka qen shtylla me e fort dhe e palekundur pran meje uroje te kete shendet,lumturi,njerzit e zemres ti kete gjithmon mire,dhe mbi te gjitha viti qe vjen ta bej cift me ate qe zemra dhe llogjika e pranon/deshiron.
Cishtu ? uroj per te gjithe ju viti qe vjen te jete sa me i mbare dhe i begat me shendet mbi te gjitha.

Na i pershkruani pak vitin 2021 si ka qen per ju,? Uroj vetem thriller jo ??

Atehere pasi e do kshtu tradita:

2021 ka ken nje vit i mire e i mbare.
Kam pasur mundesine te njoh njerz t'cilet si kisha enderruar ndonje here, karaktere te ndrysheme nga te gjitha anet shqipetare.
Mbi te gjitha jam i kenaqur qe kam marrur drejtimin e kesaj Plateforme, e cila ma mundesoi te ju njoh te gjitheve ne menyra virtuale e disa Reale!
Shpresoj te vazhdoj k'jo miqesi mes njeri t'jetrit e te mos behemi like on Big-Brother!

Ndersa Objektivet e vitit 2022 i kam treguar ne temen t'jeter!
Miqesisht @centos

Nuk ankohem per vitin qe shkoj cdo vit ka domethenjen e saj ....iku nje vit dhe sdo vine me .... kishte dhe mire dhe keq ...shpresoj ky vite te jet ndryshe nga 2021

Shkurt: Me i zi se e zeza
Fatkeqsisht po, nuk me perballi me sfida, sepse ato e bejne me te forte njeriun dhe ne cdo sfide e rruge me kthesa triumfon mbijetesa.
Ishte nje vit tragjik me shume goditje fatale ku humba shume nga njerzit e mi te dashur pergjithmone.
Ende nuk e di si vertet shpirti im vazhdon te shkruaje por uroj qe 2022 te jete me i bardhe se e bardha!

2021 me dha ca deshi dhe me mori ca nuk desha!
Vit ********* ne shum aspekte dhe vit i begat ne shum te tjera.
Mjaftohem me faktin qe jena gjall e sido qe te jet puna, jam rrit pak ke shum nga c'mbaj mend.
Nje gje e sigurt, veten se shoh me ne pasqyre e smatem më me diellin e mengjesit.

Besoj se ky vit ka gjera te bukura per tu mbajtur mend kam njohur njerz qe veshtir ti harrosh ndaj mbetet nje vit shume i mire per mua.

Vit I mbare ka qen! Me rendesi ka qe kte vit Shyqyr Zotit kaluam pa probleme shendeti tjerat gjera jane relative, shkojne e vijne!

Dhe per ty ??
Tani qe po e mendoj … krahas gjithe gjerave te mira te keqija ne 2021 u njoha dhe platformen e ne te dy . Ku vertet jam njohur me njerez zemer bardhe , qe pavarsishte se ste njohin shprehin vec miresi dhe ngrotesi me shkronja , qe kan nerva te te degjojne me ore te tera ty pavarsish se ti mund te thuash nje mal me budallalleqe . Dhe kjo gje me ka ber te kuptoj qe ka ende njerez te mir ne bote . Jua them gjithmon qe ju kam zemer por do jua them sa her te mundem .. @AnXheliNa diva ime qe kur e kam njohur se kam degjuar kurr te thot nje gjysem fjale te keqe ? @Dredhza sy bukra ime qe pervec e bukur eshte dhe super e zgjuar ? @StIvI-Fr sa e sa her me ka ber ignore ? po prap te motra vet falet ? Pinokjo pavarsisht se ben si i lig ka nje zemer te bardhe ☁️ @Totoo qe uroj te jet mire se u be kohe pa folur ? Fabi qe sna ndodhet ne forum te ishte ktu do ju kish ven flaken ? @centos te bej cte dua un prap xhan do me ket dhe Centos flm qe mi duron te gjitha ? kte vit do behem e mbare do perpiqem ?dhe @Redbull per ty kam perher rezerva por je dhe ti ne liste pavarsish se meriton hera heres Bllok ……Faleminderit te gjithev ? Shpresoj sa te doni qe te iki por zdo ju le rehat ne 2022 ktu me keni ?

Tani qe po e mendoj … krahas gjithe gjerave te mira te keqija ne 2021 u njoha dhe platformen e ne te dy . Ku vertet jam njohur me njerez zemer bardhe , qe pavarsishte se ste njohin shprehin vec miresi dhe ngrotesi me shkronja , qe kan nerva te te degjojne me ore te tera ty pavarsish se ti mund te thuash nje mal me budallalleqe . Dhe kjo gje me ka ber te kuptoj qe ka ende njerez te mir ne bote . Jua them gjithmon qe ju kam zemer por do jua them sa her te mundem .. @AnXheliNa diva ime qe kur e kam njohur se kam degjuar kurr te thot nje gjysem fjale te keqe ? @Dredhza sy bukra ime qe pervec e bukur eshte dhe super e zgjuar ? @StIvI-Fr sa e sa her me ka ber ignore ? po prap te motra vet falet ? Pinokjo pavarsisht se ben si i lig ka nje zemer te bardhe ☁️ @Totoo qe uroj te jet mire se u be kohe pa folur ? Fabi qe sna ndodhet ne forum te ishte ktu do ju kish ven flaken ? @centos te bej cte dua un prap xhan do me ket dhe Centos flm qe mi duron te gjitha ? kte vit do behem e mbare do perpiqem ?dhe @Redbull per ty kam perher rezerva por je dhe ti ne liste pavarsish se meriton hera heres Bllok ……Faleminderit te gjithev ? Shpresoj sa te doni qe te iki por zdo ju le rehat ne 2022 ktu me keni ?
Paske qen e rrethuar me shume njerez pozitiv pran vetes ?
Te uroj ti kesh pran vetes perjet jo vetem kur te kesh nevoj.?

O qershiaaa mbi torteeeeeeeee ❤️
Ke zemren e madhe ti , tduuuu shume ??

Plot supriza .!
Njoha nje person qe nuk do e harroj kurr. Edhe pse eshte larguar nga une .!
Kam ndertuar dhe shkaterruar disa gjera .!
Nje vite ose nje fillim vit per mos tu harruar ???.

Back
Lartë