• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Si i imagjinoni anetaret e forumit?

Ketu nuk arrijme te imagjinojme pamjen .... shemtia ekziston diku tjeter , ashtu sic ekziston edhe bukuria ?
Mire tu befsha?
Ke fillu fol jerm?

Ik futu bej nje zhytje ne det lule , mbase thyen ndonji rekord ne mbajtje fryme ?
Vdeksha
E shoh qe do me bo shkathtin???
Por po ta kthej sic po e kerkon:
UNE JAM NENE E DY FEMIJEVE, DHE NK HEDH KURRE FOTO PER TE ME PELQYER DIKUSH AS NK KAM KOMPLEKS QE JAM KAM BARK APO E KAM TRUPIN ME STRIJA!
Zoti me ka fal dy femije e nje familje te Shendetshme !
Kshuqe kto lojrat e frymes e teri veri me tjeter jo me mua!
Ne fakt mire e ka @Claa qe te ben ignore, ee ti me kte logjike qe perdor e mundohesh te besh si PS, ta ndot e humorin;)
Hajt shnet!

Vdeksha
UNE JAM NENE E DY FEMIJEVE, DHE NK HEDH KURRE FOTO PER TE ME PELQYER DIKUSH AS NK KAM KOMPLEKS QE JAM KAM BARK APO E KAM TRUPIN ME STRIJA!
Ne fakt mire e ka @Claa qe te ben ignore, ee ti me kte logjike qe perdor e mundohesh te besh si PS, ta ndot e humorin;)
Hajt shnet!
????????
Per zotin s kam kohe ta lexoj , se jam duke ecur . Pa merak , se ty s te puth ... por te premtoj qe do e lexoj ne darke komentin ?

Vdeksha
Hajt shnet!
Se besoj qe e kishte aty! Ose refuzoj ta mendoj qe e ka aty:)

Absolute po:)
Njerez te tille qe guxojne te shkojn deri aty
Per mua jane pa rendesi e shume menje shkurter:)
Dikush ka thene “Everything grows rounder and wider and weirder, and I sit here in the middle of it all and wonder who in the world you will turn out to be.”
I think the greater gift in life is to become a mother! And of course to embrace every little change in your body and soul :)

Absolute po:)
Njerez te tille qe guxojne te shkojn deri aty
Per mua jane pa rendesi e shume menje shkurter:)
Degjo ketu ti... se seriozisht jam me njerez e me zor gjeta kohen te te pergjigjem . Por qe do e vazhdojme me vone kete bisede. Sa per ate shoqen tende qe me ka bere ignore ..sigurohu mire , pse e beri ignore pastaj vill vrer pa shkak. Dhe ne shume larg meje si njeri ti , sa te arrish e te me gjykosh mua . Okay ??? Hajde tung tani dhe shijo plazhin e familjen , mos u acaro me mua e per komente forumi .

Dikush ka thene “Everything grows rounder and wider and weirder, and I sit here in the middle of it all and wonder who in the world you will turn out to be.”
I think the greater gift in life is to become a mother! And of course to embrace every little change in your body and soul :)
E thashe dhe me siper....
Kam duruar shume ne kte forum lloj lloj komentesh, por qe kan pas te bejn vec me mua ose me sakte me nick tim e kam mare me sportivitet!
Por kur me cenohet familja une te ve vizen?‍♀️

Vdeksha
Hajt shnet!
Shpirti jem ?

Degjo ketu ti... se seriozisht jam me njerez e me zor gjeta kohen te te pergjigjem . Por qe do e vazhdojme me vone kete bisede. Sa per ate shoqen tende qe me ka bere ignore ..sigurohu mire , pse e beri ignore pastaj vill vrer pa shkak. Dhe ne shume larg meje si njeri ti , sa te arrish e te me gjykosh mua . Okay ??? Hajde tung tani dhe shijo plazhin e familjen , mos u acaro me mua e per komente forumi .
Calm down

Back
Lartë