Larg qofte...s jam hunter , jam pre ?I know I know
Dhe sulmi jot me duhet tani?
Kam zhvilluar instiktin e vetembrojtjes
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Larg qofte...s jam hunter , jam pre ?I know I know
Dhe sulmi jot me duhet tani?
Me mire hunter se gjah?Larg qofte...s jam hunter , jam pre ?
Kam zhvilluar instiktin e vetembrojtjes
Kane dale jashte mode predatoret ... me mire kur u jep avantazh dhe pret ne heshtje .. u zbulon edhe dobesite me kete rast dhe i godet aty ku nuk e presin . True story ?Me mire hunter se gjah?
Sdi gje sjam asnjera as tjetra!Kane dale jashte mode predatoret ... me mire kur u jep avantazh dhe pret ne heshtje .. u zbulon edhe dobesite me kete rast dhe i godet aty ku nuk e presin . True story ?
Patjeter qe eshte e lodhshme te marresh cfare don , ndryshe nuk i gezohesh fitores ?Sdi gje sjam asnjera as tjetra!
duhet te jete e lodhshme
Mire eshte te maresh cfare don jo cfare te ofrohet!?
Dmth Po thua kur ske ate Qe don Mer ate Qe ke??Patjeter qe eshte e lodhshme te marresh cfare don , ndryshe nuk i gezohesh fitores ?
Barkun e mbushin te gjithe ... e rendesishme eshte te shijosh vaktin ?
Po po , kam ndryshuar edhe dieten ushqimoreQyh @Punk1 ka fillu flet anglisht ?
Mos e zgjat me kte mhbDmth Po thua kur ske ate Qe don Mer ate Qe ke??
Kur ske pulen ben dhe sorra?
Nk ha me genjeshtraa e?Po po , kam ndryshuar edhe dieten ushqimore
Jo jo , e kuptove gabim ... kush eshte mesuar me sorra , nuk e ka per gje te haje edhe kërma ?Dmth Po thua kur ske ate Qe don Mer ate Qe ke??
Kur ske pulen ben dhe sorra?
Nese do tentoje te me genjeje ti o Fiore , vallahi do ndjehesha shume idiot .... se s ma ben goja te them naiv ?Nk ha me genjeshtraa e?
Ske faj?Nese do tentoje te me genjeje ti o Fiore , vallahi do ndjehesha shume idiot .... se s ma ben goja te them naiv ?
Tamam ... primitive ?Ske faj?
I kam rrenat shume te pabesueshme?
Po pershtatjen e kam fiksimTamam ... primitive ?
Sorry ... nuk te imagjinoj dot , nuk pershtatemi dot ne kete teme ?Po pershtatjen e kam fiksim
Ca kam perballe ja fus e rrenat??
???Vazhdoni ju te dy se Po ha cornflakes ?
Jo jo ... kam respekt , vazhdoni ju se jam per rruge une ?Vazhdoni ju te dy se Po ha cornflakes ?
Ske faj une i kaloj kufijte e imagjinates aq e shemtuar jam??Sorry ... nuk te imagjinoj dot , nuk pershtatemi dot ne kete teme ?