• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Si e mendoni jeten tuaj te martuar

Alboy

What????
ANETAR ✓
LV
0

E hapa si teme ne forum per te pare si do te ishin reagimet tuaja.....

Personalisht e shof veten mire
Jo keq besoj
Perderisa di te respektoj nji femer perderisa do te di sa te toleroj.... barazua sdo te kete kurre mes nesh... do jem une nji shkallë me lart be cdo aspekt.....

Me ato qe kam pa ketu po perfundove me kte @Yasseminaa qe ti dashuron,mburresh kot e thua sdo kete barazi e do jesh me larte.Kam frike se do behesh themeluesi i shoqates "Burrat e dhunuar nga grate" ne Shqiperi. :p

Tema: Nje baba shembullor :p

Last edited:
Ma ato qe kam pa ketu po perfundove me kte @Yasseminaa qe ti dashuron,mburresh kot e thua sdo kete barazi e do jesh me larte.Kam frike se do behesh themeluesi i shoqates "Burrat e dhunuar nga grate" ne Shqiperi. :p

Bohhhh cpate ti mo?? Ncncnc sme leni rehat njeher ???

Ëndrra e çdo vajze fillon që te fustani i bardhë e deri tek përshkrimet e ideales.
Siç duket mua më kanë mbetur ëndrrat në gjys.
Sdo vesh fustan nusërie, thjesht do kem një partner ku e imagjinoj të përshtatshëm me karakterin tim e të më bëjë pafuuund të qesh.
Të tjerat balancohen.:)

Menoje mire ket pjesen e fundit se fmijet do i besh ti,nuk i sjell lejleku si tkan thene kur ishe e vogel. :p

Mos kujto qe nuk e kam menduar!!
Por pas nje diskutimi te gjate me vetveten kam arritur ne perfundimin qe do bej plot 4 femije :p
Pastaj me rritjen ( zgjimin ne 4am, etj) do merret partneri" sigurisht ?

Me ato qe kam pa ketu po perfundove me kte @Yasseminaa qe ti dashuron,mburresh kot e thua sdo kete barazi e do jesh me larte.Kam frike se do behesh themeluesi i shoqates "Burrat e dhunuar nga grate" ne Shqiperi. :p

??

Dështim total.
Nuk është puna se nuk jam femer besnike.
Puna është se jam mësuar me vetmine,dhe kjo do jet një nga arsyet që do fillojné sherret.
Dy nuk duroj dot të qarat e femijes.
Tre nuk dua tme jap vjehrra/kunata urdhra
Seriozisht nuk është martesa per mua.

Back
Lartë