Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
me mire mos imagjino, dehshproheshNuk arrij ta imagjinoj ?
Nuk i trembem pergjegjesive jo ... e kam ngrene ate kafshate ?me mire mos imagjino, dehshprohesh![]()
Thuhet tigan, jo digan ?Duke u qelluar me digane,tenxhere,duke loz me thika,pirun ?
Upppssss ?Thuhet tigan, jo digan ?
Jo rraca ... krahina ?Upppssss ?
E kan fajin rraca ime qe e quajn digan ?
Me perkedheli rraca ime ?Jo rraca ... krahina ?
Kam vendosur te te mesoj shqip ... falas ??Me perkedheli rraca ime ?
Mu ke bo si hije ti ?
me fut e mua ne kete paket, te mesoj falas shqip por ate letraren se me kthesa e boj veteKam vendosur te te mesoj shqip ... falas ??
Shume faleminderit,marc nje nuse te mire,jarebi.Kam vendosur te te mesoj shqip ... falas ??
Nuk jam musliman ... e kam nje nuse ?Shume faleminderit,marc nje nuse te mire,jarebi.
Jeten e lumtur te keni ?Nuk jam musliman ... e kam nje nuse ?
Hape katalogun ?Te martuar me nje good boy dhe 2 beba mundesisht vajza dhe binjake ? nuk kerkoj shume ?
Pse ka shume zgjidhje?Hape katalogun ?
Po nqs burri yt do çuna?!?Te martuar me nje good boy dhe 2 beba mundesisht vajza dhe binjake ? nuk kerkoj shume ?
Sme intereson ca do ai, ajo ca dua un se un do I bej ? icik egoiste ketu e di?Po nqs burri yt do çuna?!?
Edhe ai eshte aksioner...?Sme intereson ca do ai, ajo ca dua un se un do I bej ? icik egoiste ketu e di?