• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Si e keni krijuar shoqerine tuaj?

Ata qe kam i kam zgjedh si veten pak a shum po qe mkan rastis te 3 kuksian ???e te 3 mkan pas inat me fillim edhe u bom shok te ngusht ene i shoqe te ngusht dmth ajo dibrane

Nga shkolla nga miq te perbashket etj.. nuk eshte se kam shume shume por pak e te sakte.

Në fillim më urrejnë pastaj më duan?

Miqesine e femijerise, e kam akoma, sado qe rralle shihemi dhe flasim, mbetet shoqeri e ngushte. Shoqeria nga shkolla fillore, me tcilet kemi kontakte me gjysmen e me teper, organizojme nganjehere takime, njesoj edhe me ate te mesmes. Me te fakultetit me rrralle, pasiqe shumica jane jashte. Te tjeret nga vendet e punes, ceshtje interesi tperbashket etj. Por mbeten shoke te ngushte shume pak, mos te them ne gishterinje i numeroj.

Shoqërinë e fëmijërisë dhe shkollës mesme i takoj kur udhëtoj në vendlindje. Ato të univerzitetit dhe ish koleget, e kishim si kulturë shoqërore një herë në muaj të dalim për pije. Tani takohemi më rrallë, por kontaktin ende e kemi. Për të tjerat kam familjen e ngushtë edhe për t’u shoqëruar.

Back
Lartë