• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Si duhet ta jetoni jetën tuaj?

...

Kontributor
LV
0

Është në natyrën tonë njerëzore, të pyesim se si ta jetojmë më mirë jetën tonë. Pa dyshim, ne mund të kemi mbetur pa gjumë ndonjë natë ...duke medituar në ndonjë rast mbi këtë koncept, ndoshta hedhur sytë mbi tavan, dhe menduar mbi vetë natyrën e ekzistencës tone dhe cila është mënyra e duhur për të jetuar.

Ja t'ju degjoj se cfare mendimi keni

Diskutim te kendshem ( e jo chit chat )

Epikuri thote gëzojini gjërat e vogla
Epikuri, akuzohet gabimisht se ishte një hedonist.
Hedonizmi, siç mund ta dini, është një lloj filozofie etike që na tregon se çdo veprim që na fal kënaqësi, është i mirë.

Hedonistja këtu ?‍♀️
E kam postuar diku. E jetoj në lëkurën time e jo në sytë e të tjerëve. Dihet, prioritet kënaqësia dhe sa më pak dëmë (ose fare) të tjerëve ?

Jeta duhet jetuar me aventura. Te kete ngritjet dhe uljet e saj, perndryshe do ishte monotone.

Dite mbas dite.
Pa shume plane dhe si te vije ?

Back
Lartë