Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
hahaha ???Hmmm une shkam pune amn do e shpik nje titul vet "krimbi i lekut te shtepis"??
Ty te ka mamushi t logel je plincesha e pish. Hajde nani nani iku guguci se puno maja e paja pel tyHmmm une shkam pune amn do e shpik nje titul vet "krimbi i lekut te shtepis"??
Behet fjale per rrogen jo per te dashuren apo jeten se mbase se ke kuptuTe gjitha rruget me shpin ! Tek ty !?
U kuptu qarte qe se kishe kuptu po mire qe jemi te squar shume e te ndihmojme ?Kam lexu gabim mendova rrugen qenka rroga View attachment 125656
Po qysh me pershkru spo kuptoj ???edhe ashtu 4800 e kom ..
Pa mir i the ??qka di un me rrotlla me shkru .. thu Se jom e re sa ju..@Plusbellelavie hec moj ktu sqaro njerzimin ????????
Neser pas dushit vi per ndihme nashti me mendime te shplara e fresh ?@Plusbellelavie hec moj ktu sqaro njerzimin ????????
Ik ban dush tani se po te presim ??Neser pas dushit vi per ndihme nashti me mendime te shplara e fresh ?