Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dil ti trimi dil me makinete ndergjegjesuar nga frika.............
se nga shteti Pffffffff
E dine boll mire ku me mgjet
Pse jo nga shteti vinjol?? Kurioze jam ta di . Cprisje me teper ti per ket rast?? Sepse italia zona Rosa e ka shpall pas dy javesh ku gia kishin vdekur shum persona. Ndersa shteti jone me verte nuk kemi ndonje shtet te mirfillte por beri dicka qe duhej bere .mbyllu shkollat e cdp gje qe t jemi t sigurt e mos te arrijm aty ku shum shtete jane. Me qindra te vdekurte ndergjegjesuar nga frika.............
se nga shteti Pffffffff
E dine boll mire ku me mgjet
Watëfakinshit, ka shkru pinkisita dicka brenda temes?Pse jo nga shteti vinjol?? Kurioze jam ta di . Cprisje me teper ti per ket rast?? Sepse italia zona Rosa e ka shpall pas dy javesh ku gia kishin vdekur shum persona. Ndersa shteti jone me verte nuk kemi ndonje shtet te mirfillte por beri dicka qe duhej bere .mbyllu shkollat e cdp gje qe t jemi t sigurt e mos te arrijm aty ku shum shtete jane. Me qindra te vdekur
Izraeli?Ishalla nuk behemi i italia dhe ne
dhe a e di perse ??
sepse italia e mori lehte lehte kte pune dhe shikoje perfundimin
Pse nuk ndodh nji gje e tille ne Izrael ???
eshte i vetmi vend qe sa plasi si epidemi coronavirus i nderpreu mardheniet me jashte shtetit te saj
e jo me tni qe eshte Pandemi
Tashme hyjme ne nje tjeter diskutim,ku mendoj se argumenti im eshte i varfer nga ai tunel misticizmi,por duhet te pranojme se ne jemi te verber.CIfutet.......... Inxhinieret e Nasa jane te gjithe Hebrenj
Njerez te pa fe
Cohu Hitler ku je
Massoneria e Iluminati HEbrenjte jane fillesat e grupeve
Vitamin c te kombinuar me vitamine d,nje gjysem limoni te ndare ne feta ne nje filxhan me uje te nxehte ?Shqiptaret e kane mare me shaka , ose me sakte vetem gjysma , nder to isha dhe un ditet e para por kur mendova per familjaret u bera me serioze . Qe nga dita qe filluan te viheshin maskat e dorrzat isha njera qe njerzit e shihnin me habi e as nk me interesonte . Sepsr po mendoja per shendetin tim e me kryesorja te prinderve .
Sa per masat qe jane mar mendoj qe jan shum t sakta mbyllja e puneve apo edhe e urbanve ishte gjeja me ok qe ky shtet ka bere . Te pakten per disa dite
Nga keto.pret te vertetat?